En sak till .....

publicerat i Allmänt
Min Bästa vän fick en liten son för en vecka sen!
Men hon har ej bestämt namn på honom än ! Men är han inte världens sötaste!??

Längtar tills jag ska ner och träffa honom!!!


Nu börjas det igen;P

publicerat i Allmänt
Jag kan inte hålla mina fingrar borta från Blogg.se! Jag tror nog att detta är min 4e eller 5e blogg just nu! Men som sagt, det är skönt att få skriva av sig då och då! Så vi får helt enkelt se hur länge jag bloggar denna gång! ;)

Har nästan glömt bort hur man bloggade. Har liksom inget spec tema jag kommer blogga om eller så. Jag kör bara på och skriver det som jag känner för! :) 

Just nu ligger jag i min säng och har gjort mig klar för kvällen, jobbar i morgon! Fast börjar 10:45 !:D
Och om ni undrar vad jag jobbar med så är jag konsult för comhems kundtjänst. Har jobbat där 2 månader nu och trivs som fisken i vattnet! :D Har sjukt underbara arbetskollegor och sköna jobbtider! Jag ska inte klaga! :)

Mitt liv var ganska dyrstet förut innan jag ryckte upp mig själv och sökte jobb, Inte för att jag inte sökt jobb under mina snart 4 år i Härnösand. Har faktiskt jobbat med lite av varje men inte långa långa perioder. Men har varit arbetslös mest dels av tiden. Just nu har jag 6 månaders provanställning och jobbar heltid! Förut klagade jag att jag aldrig hade  nått att göra. Nu klagar jag över att jag aldrig har tid att göra det jag vill göra. Tex städa, Denna helg har bestått av tvättning och städning i högsta grad. Har haft en tvätt hög somheter duga.Man hinner liksom inte med sig själv.

Bor ihop med min lillasyster och  daniel. Och malin går i skola och jobbar på sidan av,danne jobbar heltid . Så ingen har tid eller ork att göra någonting på vardagarna.....

Just nu är det mkt, Blir en flytt nästa måndag med min lillasyster , fast inte från härnösand. Kommer kännas sjukt konstigt att bo "själv" . Min första egna lägenhet. Men mycket spännade..

Detta år kommer det hända mycket
*jobb
* Flytt
*resa till sthlm
*resa till malmö
*resa till Bulgarien
* Och ännu mera jobb

Lite saker att se fram till såhär nu när det är så grått,kallt och trist ute!

Nu blir det bingen .

Upd säkert någon rad i morgon också! :)

Puss!