Då och nu

publicerat i Allmänt
Det är verkligen roligt att se att min träning gett resultat sen jag började för lite över ett år sedan. Det gör mig verkligen glad och stolt över mig själv:)


 
Augusti 2010
 
 
juli 2012

Helgen

publicerat i Allmänt
Har haft en underbar helg, då jag bara har tagit vara på mig själv och gjort det jag bara vill göra! I fredags låg jag bara i sängen hela dagen och men släpade ut pruttrick på en promenad. Sedan kollade vi bara på film resten av kvällen typ.

På lördagen kom syrran och morsan förbi. Vi drack lite vin och pratade. Var så roligt att bara få umgås med dem två, så vi tog igen mycket. Igår (söndags) låg jag halvt död i sängen och käkade gotta;P


Idag har jag jobbat 7-16, käkade helgens rester ( tacos ) och varit på en timmes promenad. I morgon ska jag upp tidigt och träna tänkte jag. Har ju varit förkyld hur länge som helst, så det har inte blivit nån träning alls typ på nån vecka. Så vi får se hur det går i morgon, lär väl kännas att det var ett tag sedan antar jag!


Här kommer lite bilder sen i lördags: )

 
 
klippte syrran<3
 

 
 

Tjejerna i familjen

publicerat i Allmänt
Just nu väntar jag på att min mamma, min lillasyster ska komma och hälsa på. Ska bli så roligt att bara vi tre ska umgås med varandra!
Det var väldigt längesen bara vi träffades.

Nä fy fan vad bra! Sedan så ska jag bara njuta av sista ledigheten på väldigt länge, i veckan blir det bara en dag ledigt sedan jobb fram tills måndag nästa vecka......

 
 
 
 
 
visst är mina rosa byxor fina då?: )