sjukling.

publicerat i Allmänt
Gud så sjuk jag är:P Är så sjuk att jag nästan håller på dö, så sjuk att jag inte kan jobba..... I wish! Men är sådär störigt sjuk, inte så sjuk att jag inte kan jobba, men så sjuk att jag inte kan träna och det är jävligt frustrerande ska ni veta! Har legat hemma sjuk, snorig, förjävlig på mina 2 lediga dagar och inte gjort ett piss. Ingen snus har jag hemma heller...... skit skit skit....skit.

Släktträff

publicerat i Allmänt
Ikväll ska jag och min andra hälft åka ut på Alnön och träffa hela tjocka släkten från min pappas sida. Det är alltid lika roligt att se alla eftersom jag alltid känner mig som hemma med dessa människor. Dem är precis som mig, tar inte livet så himla seriöst och kan skratta åt allt!
Blir dock less för jag hade planerat att jag skulle ha kjol på mig och när jag tittade ut precis genom fönstret så vräker det ner snö!:(  Vill ha vår nu!!!!
Aja, skit samma. Tur att vi ska vara inne hela tiden iaf.

tisdag.

publicerat i Allmänt
Sitter hemma i min ensamhet och lyssnar på musik. Känns sämst eftersom det inte är så mycket jobb just nu, det underlättar inte plånboken direkt! Men det är bara hålla tummarna på att dem ringer från bemanningen snart och att jag förmodligen ska få bli introducerad på ädelhem.
Men nästa vecka är det fullbokat med jobb tack å lov för det! Kommer förmodligen få jobba dubbelpass för att hinna ikapp denna veckas jobb om jag inte får nå mer dvs.
Annars då? Har precis kommit hem efter ett härligt konditions+ styrke pass på actic. Ska nog gå iväg och sola lite senare. Nu är jag nere på 75 kg prick, har stått rätt stilla på vågen nu ett tag, var ju som sagt ut i helgen och mycket beror nog på det. Men jag bryr mig inte. Det är inte vågen som är det viktigaste, utan hur jag mår och jag mår hur bra som helst! :)
Nä om man kanske ta tag i disken, så man får något vettigt gjort idag iaf!
Puss<3

söndag

publicerat i Allmänt
Hejåhå!
Om jag ska summera dagen/kvällen igår så var det både bra och dåligt! Det dåliga var att det var mycket gnäll från vissa personer, att jag tappat bort min plånbok, jag avslutade kvällen med en vurpa och slog upp knät!
Det som var bra var att kvällen blev lyckad bortsett från det dåliga. Jag hade skit kul och är inte ett dugg bakis idag!
Sen vill jag tacka min älskade vän Jessica för att hon tog emot och erbjöd 10 stycken husrum! <3 Tack älskade du!
Just nu väntar på min kära vän Carro ska hämta mig nu för vi ska laga lite bakismat:)