ont :(

publicerat i Allmänt
Jag har haft ont i magen heeela jävla natten. Är så sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta mig till:(
Jag kan verkligen inte äta skräp mat. Det är nått i där som min mage verkligen inte tål:( Det kniper och svider i magen, har provat ta samarin också men det hjälper inte....

aja, denna består av ännu mera städing. För på tisdag kommer min mamma hit och hälsar på.


Upd senare!

Puss

helg

publicerat i Allmänt
Ja då var det helg igen! :) Men den slutar ju lika fort igen:( Har iaf slingat håret idag. Det var behövligt!! Bye bye fula utväxt!!


Söndag.

publicerat i Allmänt

Ja, söndag igen. Fan vad jag hatar söndagar! Hela helgen går ju så sjukt fort! I veckan blir det jobb. Och det som känns tråkigt är att mina arbets kompisar drar iväg på Utbildning. Det tänkte jag inte på när jag sa till chefen att jag ville vara kvar på Ks och Faktura :(

Men men, det ska nog gå bra det också!

Måste bara påpeka en sak. Är så trött på min granne. När Morgan dog så kunde jag inte gräva ner honom, eftersom det var is i marken. Så jag hade lagt honom på ett ställe bakom huset. Och självklart så är han borta nu. Hon tror att allt är hennes på denna gård. Blir så sjukt irriterad över det! Så fort jag ser henne ska jag fråga vad hon gjort av honom. Jag hade tänkt gräva ner honom nu när kärlen gått ur marken.

 Är så Trött på denna människa!

Resultat

publicerat i Allmänt
P


Okej, så farligt vart det inte, Men får klippa till det  så det blir rakt:)

det duger inte::P

publicerat i Allmänt
Klippte Daniel nyss, som alla andra gånger - Men denna gång dög inte för herrn. Så nu står han och klipper håret själv på sidorna. Hahaha, Jag väntar för att jag ska få se resultatet. Jag hoppas nästan han förstört det. FÖR det jag klippte såg hur bra ut som helst. Han är nog bara lite vrång idag tror jag:P  

Snusk Gubbar.

publicerat i Allmänt

Jag må gilla mitt jobb.... Men INTE när snuskiga Gubbar på 50 + ringer in och runkar i telefonen och håller på snuskar sig! Han ville ha ppv erotik film och det gick ingen den tiden som han ville ha. Så då ville han komma för han var jätte kåt!  SÅ han började fråga vad jag hade på mig för kläder och så hörde jag stön och att han rörde nått väldigt fort, SÅ jag slängde på luren! Jag tycker faktiskt sånt är jätte obehagligt. Men sån tur händer väl inte det allt för ofta. Tror nog jag är den enda i världen som råkat ut för sånt i kundtjänst;P

Usch!

Nog om detta....
Nu är det fredag och jag ska bara ta det lugnt hela helgen!:)

Så nu väntar jag på att min lilla syster ska komma hem! Har saknat henne jätte mkt!!:)

Upd senare.

ÄLSKAR MITT JOBB!

publicerat i Allmänt
Är Så glad! Min önskan har gått i uppfyllelse! Jag hade bett om att få sitta kvar på Ks och Faktura, för jag känner mig mycket säkrare där. Plus att känner att jag vill bli helt säker innan jag ska få utbildning på tv supporten! Så Min chef sa att jag fick stanna kvar där nu...:) Sån ångest jag har haft över att få börja på nytt uppdrag. Det ända som är lite segt är att mina arbetskamrater försvinner en vecka för dom ska på tv support. Hoppas dom kommer sitta kvar där jag sitter. Annars lär jag sätta mig där dom sitter. Tänker inte sitta ensam...:P Men jag vill sitta på supporten senare:) Min chef sa att det går utbildningar hela tiden så det är bara haka på någon senare! :)


Nu kan jag pusta ut och sen har jag en vecka extra att nå mina sälj mål! Har bara 2 bredbands abonemang kvar att sälja. Sen har jag nått målet!:D


Kom hem från jobbet nyss. Så nu ska jag väl ta och lägga mig igen, Ska upp kl 7 :( Så nu ska jag tvätta av mig sminket och hoppa i säng, Kanske slå på en film tills jag somnar!


Godnatt !

Puss:)

Orkar inteee...

publicerat i Allmänt
Vara sjuk:( Jag har jätte hög feber och ont i huvudet. Känner inte att jag kan vara hemma från jobbet idag heller. Så jag tänker hälla i mig vatten och knapra alvedon! Jobbar ju till 21:15 idag...
Somnade hyffsat tidigt igår också. Vet inte alls vad som hänt med mig, om jag har börjat få migrän eller nått?
Alltså, jag gillar inte jobba sånna här tider! Vill börja tidigt och sluta tidigt. Men idag var det faktiskt skönt att få sova ut!   Hoppas jag får lite sålt denna vecka iaf! Har böra 3 st abonemang kvar att sälja innan jag nått mitt sälj mål för denna vecka! Hoppas hoppas hoppas! Tycker det är jätte svårt:( Men får se hur det går iaf,

aja nu ska jag vila en stund!
Upd senare ikväll kanske,Puss

sthlm

publicerat i Allmänt
Sitter hemma hos alex nu med Alexandra,Alex och Thommy! Idag har jag hunnit med rätt mkt. Åkte in till stan och träffade Jessica och Gnarsp en sväng och sen mötte Alex upp mig i sundbyberg och vidare på en grekisk restaurang med alla mina kusin , moster och hennes nya man Esko som fyller 40. Var mycket trevligt!

Kom ju igår, då var jag och hälsade på mormor och morfar väl där vart jag bjuden på jätte god köttgryta! :)
Åker ju hem i morgon, Känns både tråkigt och skönt! Om man ska åka så här igen ska man vara borta mer än 2 dagar. Just nu håller jag på tvättar min adidas tröja, har ju bara med mig den och min skinn jacka. Kanske inte var det smartaste draget jag gjort! Hoppas bara den hinner torka till i morgon bara!


Har inte tagit så mkt bilder men slänger in lite på Alexander och mina kusiners Störda katt!
Som heter Devil och som klöste mig när jag skulle klappa henne. Störd katt!



mys pys.

publicerat i Allmänt
Just nu har jag precis städat färdigt , tagit mig en dusch , sitter och myser med tända ljus! Känner mig så avkopplad när jag får tända ljus:P haha
Håller på tvättar lite kläder som jag ska ha med mig till stockholm. Åker ju på fredag.. Just nu känns det bara jobbigt, vill sova ut en dag fast jag får väl ta och sova på tåget ist! Ska bli kul att träffa Alex iaf, känns som 100 år sen fast det inte var så länge sen sist!

Har iaf sökt ledigt 1 juni-8 juni sen hittade jag sjuuukt billiga biljetter till Malmö! 600 kr tur och retur. Och mina biljetter till Sthlm gick på 800 kr, och ska bara vara där 3 dagar. Helt sjukt pris skillnad.

Sen så håller jag och flickorna planerar in en resa till Bulgarien v 34 ansökt ledigt då också. Ska bli kul. Har inte åkt utomlands på typ 6 år.

Nä nu ska jag ta och ringa Daniel om han vill umgås med mig innan jag åker i morgon:D


Puss.

hemma.

publicerat i Allmänt
det har gått bra att jobba , men träningen sket sig. Efter nästan en kvart på Crosstrainern så höll jag på dö. PINSAMT! Körde lite styrka också i 10 min sen var jag slut, Kunde fan inte gå hem själv ens en gång. Så dålig kondition man har fått. Men ska träna i morgon också får ta det i lugnare takt , och köra så och sen gradvis orkar man väl mer. Ställde mig å vågen nyss, och jag vart väldigt chockad. Har som sagt vräkt godis och massa skräpmat nu i flera veckor och jag hade inte gått upp ett ända kg. Vart sjukt glad!

Tänk att detta med vikten ska vara sånt stort problem för alla tjejer. Inte alla men nästan, Man får liksom alltid tänka på vad stoppar i sig. När man var yngre kunde man vräka hur mkt som helst och inte gå upp alls.
Så nu får man röra på sig, annars går det uppför. Men som sagt, jag vet inte hur många ggr jag sagt att jag ska gå ner i vikt, Håller det 1 vecka, sen börjar man äta en massa igen. Men har iaf i bakhuvudet hela tiden att jag måste hålla igen, så det är därför jag håller vikten....


Nog om det! Snart drar jag till sthlm, känns väl kul. ..... Men har verkligen ingen lust:S haha , känns bara jobbigt att behöva ta sig dit och hem.   Det är ig inte värt att åka ner över en helg, Men som sagt, det ska bli kul att få träffa sin familj där nere! Är så glad att jag har en sån bra kontakt med Min kusin alexander, han är verkligen en sann vän! <3 Vi har varit tajta nu i 8 år!


Och danne är typ världen underbaraste, tack för att du finns och att du förlåtit mig för allt jag ställt till med.
Kan ju inte göra mer än att bli bättre, och är på god väg, Jag är ingen dålig människa och jag vill bli självständig, och jag är det nu! :) Och det är så jävla skönt! All min ångest ,rädsla och tvivlan är borta. JAG ÄR EN MÄNNISKA IGEN! Efter 4 år av ångest och skit, så tog jag mig upp ur mörkret! Är sjukt stolt över mig själv! Så länge man har viljan så klarar man allt!

Gud vad jag surrar. Så skönt att få skriva av sig här. Oavsätt någon läser eller ej! :)


Men några läsare har jag allt;P

Nä nu har jag nog sagt mitt!
tack å hej!

Min helg....

publicerat i Allmänt
Består av jobb, träning , jobb och träning.  Är på jobbet nu! Och slutar 17:30 och i morgon börjar jag 09:30 så det är inte så farligt! Har ju så härliga arbetskamrater så det är bara roligt att vara här! Så det blir ett litet träningspass idag på Crosstrainern sen hem och äta middag :) Har dock inte så mycket att skriva. Är jätte hungrig men jag orkade inte göra någon frukost i morse trots att jag har handlat in lite bröd, ost osv. Är väldigt dålig på att äta på morgonen så jag får nog äta en riäl lunch så jag orkar med att träna efter jobbet! :)

Började 8:45 men "slussen" öppnar inte förens kl 9 . Så nu ska jag hämta mig en kaffe. På lunchen ska jag dra med mig sara och köpa lite godis som vi kan ha idag. För det tycker jag att vi förtjänar!:)

Förra helgen jag jobbade så satt jag ledig i över 6 timmar. Så förmodligen kommer det inte ringa så mkt denna helg heller. . . Vad gör man då när man inte får sitta och spela... .Så då blir det in och ut och fejsan läsa bloggar and so on. . .  Måste ansöka ledigt nu också inför sommaren, ska ju åka iväg till Bulgarien i augusti och Malmö i Juni. Och har bara 1 veckas betald semester än så länge. Så det blir en veckas betald sem som jag ska ta när jag åker till malmö och 1 vecka obetald när jag åkter utomlands. Men det beror ju helt på om jag lyckas spara ihop så mkt pengar tills augusti så vi får se hur det blir med den saken. Men jag hoppas! Har redan börjat lägga undan lite granna :)


Nä nu ska jag ta och jobba och hämta mitt kaffe, Upd senare kanske! :) Puss

MIna nya kläder!!

publicerat i Allmänt



Är så sjukt nöjd med kläderna!
Köpte ett linne, och den rosa t-shirten, leggins och skinnjackan plus lite smink för 1000 kr!

Mkt nöjd:):)

pustar ut..

publicerat i Allmänt
Nu kan jag pusta ut och känna lugnet! Är ledig i morgon och då ska jag ut och promenera! Har inte rört på mig ett dugg på över en månad! Förutom 10 min till och från jobbet! Sen så ska det ju tydligen vara fint väder i morgon :) Livet är härligt!!! Och jag mår bra!

Min syster är dock i sthlm för att hon ska se på tokio hotel ikväll live i Globen. Är sjukt orolig att någonting ska hända eftersom hon ska dit själv! Så jag bad henne att ringa mig när det har slutat så att jag har koll på att hon kommit hem till moster! Det finns så sjuka människor och speciellt i sthlm, Som tjej ska man helst inte gå ute på stan ensam. Och i tunnelbanorna! Nä fy . Känner klumpen i halsen! Nä jag hoppas hon kommer hem tryckt och säkert! <3



Just nu sitter jag och surrar med kicki på msn, och är sjuuukt mätt! Danne ville överaska mig med mat idag. Och gissa vad det bjöds på? Tacos, Kunde inte bli bättre ! Tack sötnos <3


Tänkte slänga upp lite bilder som jag hade i min telefon :)



workiin

publicerat i Allmänt
Just nu sitter jag på jobbet. Jag,tobbe och sara jobbar gris vecka den här veckan.
Jobbar mån,tis,ons,to,lö,sön,mån,tis,ons,to.  Helt otroligt att man kan sätta sånna pass:P Men men jag trivs på mitt jobb och mina arb kollegor så jag ska inte klaga!

Och nu är det inte mkt folk som ringer, så jag sitter och lyssnar på lite musik på min mp3 .Lynyrd så klart!;)

Slutar 21:15 och upp tidigt i morgon! När jag kommer hem ska jag fika lite och umgås med danne! =)
Kan klockan gå nu!!!

Remeber me

publicerat i Allmänt

Snart kommer den ut! Guud vad jag längtar! :) och om 4 månader kommer nya twilight filmen ut också!! Kan inte bli bättre!! :)


Måndag kväll.

publicerat i Allmänt
Äntligen hemma! puuuh! Nu blir det en kebab rulle till middag eftersom jag har noll lust att ställa mig och laga mat! Men detta är sista gången jag äter skräpmat denna månad.

Imorgon börjar jag 7:45, Vet inte om det bara är jag som tyker att det är skönare att börja tidigt på morgonen och sluta sent på eftermiddagen... Känns som hela dagen blir förstörd när man börjar tex 12:00 och då slutar man sent på kvällen. Så man har liksom inte den tiden att hinna göra saker när man kommer hem.


jaja, den här dagen har gått bra. Lyckades sälja 4 avtal.
Måste bara säga en sak! Jag höll på kriga en halv timme för digital tv på en kund, och informerade massa saker, Och lyckades få honom att ta tjänsten och sedan när jag bokar på det så kommer det inte upp nått avtalsvillkor, som man ska läsa upp för nysälj. Då visade det sig att han hade haft dtv och då  får jag inte sälj för det!! Så jävla surt=(

Ny dag i morgon iaf!

Sen så vill jag bara att Kicki ska ta och komma hem från Gambia! Saknar hennes sällskap!!:(  Ta och kom hem nuuuu!!!!!!



nä nu ska jag se nån film, och slå en pling till min kusin,

Jobb,

publicerat i Allmänt
Just nu sitter jag och har lite rast. Sitter och funderar hur jag ska lägga upp denna månad ang säljet,. Har ett sälj mål som jag ska uppnå . Måste klara det! Klarade det nästan förra månaden, SÅ jag tänker informera alla kunder om alla kampanjer, Då måste jag ha större chans att sälja. :)  Detta är roligt ! Och en rolig utmaning!!!:D

Ska klara det!

Pepp pepp pepp. . .