super bra

publicerat i Allmänt
Har ni inte sett Baksmällan 2 så gå och gör det! PÅ EN GÅNG!! Så jävla rolig film!!!

Min lillasyster Malin.

publicerat i Allmänt
Ska åka iväg ett år till England ( Leads) för att vara aupere. Är självklart glad för hennes skull, men kan inte sluta ora mig över henne och kommer sakna henne så fruktansvärt mycket ='( Hon är min bästa vän och jag vill inte att något ska hända henne! Jag måste lära mig att släppa på människor jag älskar, annars kommer det sluta illa:P
Men i helgen kommer hon för att umgås innan hon åker! Ska ta tillvara på den tiden! Men synd att jag jobbar 12:30-21:30 på lördag:( 








<3 syster

Bikini

publicerat i Allmänt
Eftersom det är sommar snart så ville jag unna mig en ny bikini :) Det blev en sån här från Gina Tricot för 160 kr=)



Dålig uppdatering igen.

publicerat i Allmänt
Jag är inge vidare på att uppdatera denna blogg! Blir med när jag känner för det! Det är mycket nice;are att vara ute i fina vädret än att sitta hemma vid datorn;P

Har varit skit less för att jag beställde ett Torrschampoo från Bangerhead som kostade mycket pengar. Använt den en gång och nu är den slut :S 
Skickade ett Argt mail till deras support :

Hej!

Jag beställde ett torrshampoo och produkten heter( ROCKAHOLIC TIGI ) från för en vecka sen. Har använt den en gång för att testa hur den påverkades på mitt hår. Alltså sprayade bara på en hår slinga. Nu när jag skulle använda den på håret för andra gången så var flaskan slut. Har inte överdoserat den alls. Jag betalade över 140 kr för den och känner mig lurad, den ska väl räcka till att använda mer än en gång?!

Vill ha en ny eller pengar tillbaka!


MVH Anna Hasselblad


Och till svar fick jag :

Hej Anna,
Vi skickar två nya till dig och drar denna produkt från sortimentet tills vidare. Vi beklagar att den inte fungerar och har informerat TIGI om detta. Vi har som policy att aldrig släppa iväg defekta varor och vi uppskattar att du återkom till oss med detta.
Med vänlig hälsning
BangerHead.se


Det var ju hyggligt av dem!

Sommardag

publicerat i Allmänt
Vilken underbar dag det har varit idag! Började med skola, hade redovisning som gick sådär. Efter det så gick jag och darliing till hemköp för att handla middagen som vi käkade ute på våran balkong:) Super mysigt!
Och senare blev det en kvällspromenad med Carro=) Underbart skönt att få röra på fläsket lite, sen är det en annan sak att jag tröck i mig 2 knäckemackor och lite sallad från middagen ;)

Nu blir det snart till att sova. Ska upp tidigt för att göra klart en datauppgift på skolan, senare blir det solning med Carro innan jobb=)



Och en bild på fina carro också:)




tvättat löshår.

publicerat i Allmänt
Jag tycker verkligen att rapunzels löshår passar jätte bra på mitt hår, eftersom  jag har självfall i mitt egna hår. När jag duschar löshåret blir det jätte fina självfall i det!! :)

För er med mkt självfall i era hår, rekomenderar jag rapunzelslöshår om ni vill ha långt och lockigt hår=)


tråkigt

publicerat i Allmänt
Usch vilken tråkig dag! Just nu önskar jag att man hade en massa pengar och öl vid ån med alla kompisar! Nä, utan jag sitter här helt ensam i en tråkig lägenhet i Härnösand, killen jobbar stängning och jag är fattig. KUL, Kul liv!

Nu vill jag bara bli klar med mina studier, få ett FAST heltidsjobb! Är så trött på att vända vartenda öre varje månad!:( Det blir ju inte bättre för att jag har mens och är på dåligt humör!

Haha, vilket gnäll det är på mig idag. Men jag antar att man får vara gnällig en gång i månaden i alla fall! :I




Nu vill jag ge min goa vän Jessica en bamsekram för att hon opererat sig idag!


fredagsmys med Tess och Patte

publicerat i Allmänt
Varför är jag en sucker för vin? Tess skickade sms till mig och sa att hon drack lite vin, då blev jag såklart jätte sugen! Tess gick hit med 2 flarrer vin, vilket senare resulterade till att vi drog ut på krogen och drack mera.
Har varit jätte bakis idag! :( Men det var nog värt endå, för jag hade jätte kul igår. =)







chilinötter i väskan är väl ingen dum idé?;P

aldrig.

publicerat i Allmänt
Jag ska aldrig blondera mitt hår själv igen! Det är en sak som är säkert! Nu när jag hittat världens bästa frissör, som gör det 1000 ggr bättre än en riktig frissör:P

lite hurtig är jag allt.

publicerat i Allmänt
Känner mig rätt duktigt endå, även fast jag bara sprang 15 min! Men jag tog mig i alla fall ut i regnet och det är det som är viktigast! Sedan gick jag i rasktakt ca 30 min, jag kan säga att jag känner mig helt död i kroppen! Har inte alls så bra kondis som jag hade för några veckor sen! Måste verkligen sluta feströka. Men nu har jag i alla fall fått min dagliga motion. I morgon blir det nog ett försök till och får se hur långt jag orkar springa då;P



höhö

publicerat i Allmänt
Kommer nog få fan för det här!:P

Men vi hade sååå mysiiiigt:)




















Hahaha!! Helt spontant fick vi för oss att köpa oss lite öl och sätta oss vid ån, det var lite pinsamt eftersom det var en måndag. Men det stoppade inte oss inte:P Fy fan vad kul vi hade! Vi satt där från 19-23 tiden och sedan drog vi hem till kicki och drack lite mer;P Vid halv ett på natten drog vi iväg på Dallan och senare blev det efterfest till tidig på morgon.

Kvällen slutade med morgon promenad från K5 barfota och trötta tjejer. Men fan vad värt det var! Att göra sånna här spontana saker är livet!

Sömmlös natt.

publicerat i Allmänt


Är så fruktansvärt trött och har sovit jätte dåligt i natt:( Kunde inte ligga bra på kudden för att fästena på löshåret spännde något så fruktansvärt mycket!!!! Hoppas verkligen att det gett med sig ikväll för jag måste sooova! Ska upp och jobba kl 7.


Just nu ligger jag i soffan och kollar på disneychannel! Haha, älskar att kolla på barnprogram på morgonen, tycker det är jätte mysigt! Ska fanimej ligga här hela förmiddagen, för sedan blir det en prommis ev en joggingtur och efter det tänkte jag dra och sola:)


Nä nu ska jag försöka sova litenstund! Uppdaterar mer senare idag!:)



En bild från i måndags när jag var hos kicki! Fy fan vad kul vi hade!! Längtar tills Jessica flyttat hem för då ska vi alla 3 sitta vid ån och dricka vin i kvälls solen! :)

Lite nytt

publicerat i Allmänt
Idag låg jag och sov till 12 typ, var så himla trött igår! Sov typ 4 timmar natten innan för att jag och Kicki var ut och festade:P Men jag har inte haft så kul som vi hade i måndags på väääldigt länge!!:) Vi köpte lite alkoholdryck och satte oss vid ån, solen lyste och det var jätte varmt!:) Njööt väldigt mycket kan man säga!

Och idag har jag varit hos världens bästa frissör som heter Charly!!! Hon färgade, klippte och satt i löshår! Har aldrig blivit så nöjd med mitt hår!

Här kommer lite bilder på resultatet!:)





Dålig uppdatering.

publicerat i Allmänt
Har inte alls haft någon blogglust på senate veckorna! Haft jätte mycket i skolan och har inte känt att jag har haft någonting vettigt att skriva om. Men nu ska jag försöka uppdatera bloggen lite oftare;P