ge mig.

publicerat i Allmänt
Nu när vi ska flytta vill vi ha rena och fräsha möbler. Så vi ska kasta det som är gamalt. Inget det jag har passar in till nya lägenheten. Det gör inte mig något att köpa nytt, det ska bara bli roligt att köpa nya möbler och att få göra om lite:)

Har kollat på lite saker som jag vill prioritera först :)

bakis

publicerat i Allmänt


Hade jätte roligt igår hos carro, men det spårade ur lite grann mot slutet, jag vart så himla full i kastrull och bara gått därifrån utan att säga hejdå.

Blir så besviken på mig själv när jag blir sådär:P Haha





ny lur

publicerat i Allmänt
Patrick har köpt en iphone 4 och jag fick ta över hans Iphone 3.


Wihooo

Beställde ett skal till också! Rosa såklart.

80talet

publicerat i Allmänt
Snart är det dax att åka tillbaka till 80talet!!!

Kommer bli så roligt ikväll!!!



Mellanmål

publicerat i Allmänt
sen jag träffade patrick så har jag börjat dricka smoothies eftersom han ägde en mixer. Det är det bästa mellanmålet man kan äta tycker jag. Dels för att det går jätte snabbt att göra och dels för att man kan mixa vad som helst.


Idag blev det en jätte god smoothie. Tycker ni som har en mixer ska testa!

för 1 person

1 banan
2dl skogsbär eller vilken fryst bär som helst
1 dl tranbärsaft
1 dl mjölk
1 dl vanilj youghurt
2 dl kellogg´s All Bran

MUMS!

litet kvälls inlägg.

publicerat i Allmänt
Eller natt kanske. Borde lägga mig och sova snart för jag ska upp klockan sex i morgon bitti. Det blir jobb till 13 sen plugga resterande tid av dagen.

Ikväll ska en vän ha inflyttningsfest och alla brudarna ska dit. Känns riktigt pissit att missa dessa tillfällen då man kan träffa alla. Känner mig just nu väldigt isolerad här i Hsand då man inte kan åka någonstans eftersom jag antingern jobbar eller måste gå på skolan.

Men efter vecka tretton har jag lite i skolan så det enda jag ska göra är att jobba några veckor. Så då har jag mer egen tid för att göra saker så som att träffa alla vänner:)

Jobbade ikväll och när jag kom hem så packade jag första flyttlådan. Känns så skönt att det snart är dax. Den 2a april flyttar vi!!:) till en 76 kvm stor lägenhet en liten bit från stan och bara 2 minuter till min skola och 15 minuter till mitt jobb:)

Så underbart!:)


Ska bli roligt att inreda lägenheten också:) Har stora planer, men en sak i taget=)
Nä nu ska jag sätta igång ett avsnitt av 7th heaven sedan sova


en till

publicerat i Allmänt
och en till bild. Alltså jag döööööör! Kan inte fatta att jag var så stor??!





dålig bild , den är tagen från min webkamera.

hahahaha

publicerat i Allmänt
Hahaha fan jag dööööör! Satt och kollade igenom fotoalbum hos min kompis och hittade världens hemskaste bild på mig 2007.


Här vägde jag 104,5 kg.

Enjoy !




usch!

Anna is back.

publicerat i Allmänt
Många som tjatat på mig att uppdatera min blogg! Jag är sämt på att uppdatera den eftersom jag inte har någon som helst fantasi.

Tror inte ni tycker det är så roligt att läsa om plugg och jobb precis för det är just det som händer i mitt liv nu.
Förutom ikväll, för ikväll dricker jag vin med en god vän och njuter eftersom jag jobbar hela helgen.

iaf jag ska försöka uppdatera mer :) I alla fall när jag skaffat en ny kamera! ;)





ett litet kvälls inlägg.

publicerat i Allmänt
Just nu sitter jag hemma hos morsan i skönvik med syster, putte och kollar på family guy. Har jobbat stort sett hela dagen och i morgon är jag LEDIG! Ska bli så himla skönt att få sova ut, vilket jag inte gjort på länge känns det som. När jag väl har varit trött så har jag inte kunnat sova alls. Antingen för att det är för varmt eller för att grannen väsnar om.
Var inte så roligt i natt när jag skulle försöka sova kan jag lova! Grannen hade fest nere och jag skulle börja jobba klockan 7:00 och när klockan ringde 6 i morse ville jag bara dö. Har aldrig varit så trött, inte nog med det så tar det 45 minuter att gå dit också. Kände bara för att gråta :(
Men när jag väl kom till jobbet och tog en kopp kaffe och surrade med kamraterna så vart jag mycket piggare.
Tur att man har ett jobb som man aktiverar hela sin kropp med!
Nä nu ska jag kolla på 7th heaven sedan soooooova :)
Puss och godnatt på er!

funderat.

publicerat i Allmänt


Jag har tänkt, tänk och ännu mer jag tänker blir jag ännu argare. Eller kanske inte arg men det stör mig lite.
Jag läser till undersköterska och är klar om ett halv år ungefär. Jag har jobbat många år i vården innan jag började studera. och tro mig! Undersköterska är inget man kan kalla sig om man inte läst till det. Jag trodde jag kunde så himla mycket innan.

Inte för att jag säger att jag är bättre en någon på nått vis men jag blir bara irriterad som tex vissa folk skriver att dem har eller jobbar som undersköterska någonstans när dem inte alls är det?!  Då kan jag ju likagärna säga att jag är sjuksköterska eller hur?

Jag är trött på hur vissa människor ser på underskötersker. Läste på wiki att undersköterska inte är en titel!??? BLir så jävla arg och frustrerad att folk ens tror och tänker så om undersköterskorna.
För att uskor gör en jävla massa slit och det mesta för att människor ska få sina liv att fungera.

För hur det än är så är undersköterska en titel en roll.



Kan tyckas vara en skit sak att bli irriterad över, men för mig är det så mycket mer att vara en undersköterska  än vad alla andra tror!

PUNK!

jahajjjaahahaaa

publicerat i Allmänt
Är sämst på att uppdatera min blogg! Känns inte som att det ger någon speciellt mycket av att läsa om min tråkiga vardag just nu;P

För just nu är allt samma, samma , samma.Plugg skola plugg och skola jobb skola plugg:P Vill ha en ny kamera så man kan lägga upp fina bilder på bloggen! Min förra har jag förstört på fyllan=/ 

Någon som kan tipsa om en bra och BILLIG kamera? :)


sån vill ja haa!!

åh sunnyday.

publicerat i Allmänt
Det är verkligen underbart när solen vill titta fram och när det börjar dra sig till vår! Men man ska inte lura sig av vädret! Rätt var det är så blir det snöstorm och minus 30 grader igen!  Det brukar ju bli så innan våren kommer. Precis när man börjar "klä av sig" vinterkläderna och tar på sig tunnare kläder så blir det snorkallt.

Har funderat över det. Varför klär man sig för varmt när det är varmt ute eller tvärtom. Så gör jag i alla fall! Som i morse tex. Det var jätte kallt i morse, då var jag tvungen att dra på mig vinterjackan. Men när man går ut från skolan när klockan är 12 så är det svin varmt.

Nä så nu när jag och Tess var på stan så köpte jag mig en vår jacka! Den är perfekt! Den är inte för varm och inte för kall!

Jackan finns i 3 färger och kostar 399 kr är väldigt stor i storlekarna så jag kunde ha en Medium och finns ända upp till Large. Dö läckra tycker jag! Och jag tog en svart.







Går också att beställa på hm;s hemsida : http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_YTT_JAC&shoptype=S

Plugghäst

publicerat i Allmänt
Jag skojar inte, jag har suttit och pluggat sen halv 5 idag. Blev klar typ nyss. Känner mig jätte duktig nu faktiskt! Är nästan klar med en uppgift i Social omsorg. Har suttit och skrivit 3 sidor dataskiven text. Plus att jag suttit med lite frågor inför slut tentan i Vård och omsorg i 3 jävla timmar. Jag förtjänar att gör någonting annat just nu, som att sova tex. Ska upp halv 8 i morgon har en lektion i vård och omsorg och sedan slutar jag halv 12:)

Sedan har jag heela dagen på mig att göra vad fasen jag vill!:) Ska självklart lägga ner tid på plugg också men jag ska nog gå iväg och träna innan middagen:) mitt träningskort går ut den 3e.

Iaf, innan jag drog hem från skolan idag gick jag ner på stan för att fönsershoppa lite. Inte alls smart med tanke på min impulsshopping jag kan få för mig att göra ibland.

Men det slutade med att jag gick in på en herr affär där jag hittade en superduperapsnygg tröja till Patrick. Plus en tshirt som jag vetat om han att han ville ha. Klappat och klart så har jag handlar kläder för 1000 kr till min hjärtevän.


man är för snälldum ibland. Men det skiter jag i. Jag tycker det är så roligt att köpa kläder till andra. Och speciellt till Patrick! TYcker att han kan ändra sin klädstil lite ja ;)








haha min lilla mupp <3

Busey

publicerat i Allmänt


Det var längesen jag uppdaterade bloggen nu känner jag! Har haft fullt upp i skolan......... Det svämmar över med skoluppgifter och inlämningar. Jag sitter numera ihopklistrad med litteratursböckerna och försöker beta av uppgift efter uppgift.

Och inte nog med det så jobbar jag också och försöker planera in våran flytt som ska ske om en månad. Måste jobba så jag har pengar så det inte ska bli jobbigt med dubbelhyra och andra utgifter.

Ja det är väl detta som kallas för vuxenlivet. Ansvar....... suck, kan man inte få bli liten igen och leka hela dagarna! ;P

Nu väntar jag på hjärtat för vi ska till coop för att handla in levrebröd ? (stavas det så?)

Hoppas ni har det bra allasammans!! Kommer börja uppdatera mer när min tid räcker till.

Puss och kram!