Bakisdag.

publicerat i Allmänt
Det sket ju sig riktigt med att ha en vit månad! Lyckades vara utan alkoholen i 3 veckor precis, men hade super trevligt igår! Vart en hel kväll med sällskapsspel och gott sällskap!
Vi spelade bland annat ett spel som heter Ryktet går, spelet är ungefär som viskleken. Man får ett ord, man ska sedan rita det ordet man får och näste man ska försöka gissa vad jag ritat och ska sedan skriva ner det ordetet dem tror jag fått osv, osv. Skitkul spel!
nu ligger jag i soffan nyduschad och väntar på att prutte ska hämta mig för att åka hem till Härnösand. I veckan väntas en låååång arbetsvecka:)
Min lille putte <3

frukost

publicerat i Allmänt
Vaknade väldigt sent idag, sen var det bara att kliva ut i snökaoset och gå ut med hundet. Herregud vad snö det kommit på några dagar bara. Plogbilarna hinner inte med sig att skotta alla vägar för det kommer ny snö hela tiden.
Hoppas det slutar snöa snart, för jag är väldigt less på vintern nu! Vill ha sommar, kunna dra på sig ett par shorts, linne och ett par sandaler. Jobbigt att bli blöt om fötterna och frysa stjärten av sig varje gång man ska gå ut!:P
Nu har jag precis ätit frukost och ikväll ska jag umgås med lite vänner!
Se film nu och gå en långis med Putte ska jag göra innan jag gör mig iordning! :)

Sundsvallet

publicerat i Allmänt
Är hemma i min kära hemstad Sundsvall. Just nu sitter jag och äter middag som syrran lagat! Det är så skönt att komma hit, det är så lugnt och skönt!
Idag har jag hunnit med mycket tycker jag! Först klev man upp vid 8 halv 9 i morse, städat hela lägenheten, tvättat mm. Sedan har jag tagit mig ner till Sundsvall, varit på birsta några timmar och hittat lite snajsigt till mig själv.
Det blev en ny foundation från makeup store och Beyoncés nya parfym Heat and Rush och det luktar GUDOMLIGT! Tipsar den verkligen för er som gillar fruktiga parfymer.
Ja, så nu sitter jag här hemma hos mutti, äter gomiddag och har just skickat iväg syrran för att köpa snus åt mig!:P
Fika på Waynes med kicki och Björn.
Gomiddag!

Jobb, jobb, jobb

publicerat i Allmänt
Ska väl inte klaga  när man för en gångs skull får jobba, men guuuud vad trött jag är. Har jobbat hela helgen och det blir förmodligen jobb hela veckan också. Tänk att man ska jobba tills man är 63 år. Men jag älskar det ändå!
Just nu ligger jag i soffan och vilar efter en hårt arbetsdag. Ska iväg och träna ikväll också, huujeda mig ska jag orka det tro? Men kommer sova som en ängel inatt i alla fall!
nä nu ska jag vila mina ögon en stund

Nyår 2011/2012

publicerat i Allmänt
Det blir rätt många inlägg nu eftersom jag inte bloggat på ett tag. Men jag antar väl att det är det som är meningen också med att ha en blogg ;P
Kom på att jag inte lagt ut bilderna från nyårsafton. Så se och njut!
Dem fina värdarna Kristin och Björn
Jessica och wig.
Wigus och Jag
björn och cime

Denna bild är jag oerhört stolt över därför att jessica frivilligt kom och ställde sig för att vara med på ett kort. Det händer INTE ofta kan jag säga! ;P
<3
desse
grabbarna grus
Desse, fjobbas och cime
Har fler bilder, men om jag ska lägga ut alla så kommer inlägger aldrig ta slut! ;P

Invalido

publicerat i Allmänt
syns dåligt på bilden men har blivit blå hela vägen ner och såret är infekterade. INTE ett dugg skönt att jobba med dessa fingrar imorse kan jag lova!
Fick ha fingrarna omplåstrade och använde en handske vid köksarbeten, vilket gjorde att såren blev ännu värre:( Haha känner mig som en gnällspik men man är verkligen handikappad när man gör illa sig på händerna:P

jag i ett nötskal

publicerat i Allmänt
Varit hur peppad som helst för träning idag, när jag väl kommer dit så klantar jag till mig BIG TIME!
Alla crosstrainers var upptagna så jag och carro bestämmer oss för att springa lite på löpbandet, hur som haver så hittade jag inte min handduk och börjar kolla mig runt. Ser den ligga bakom mig på golvet under löpbandet, jag vet inte hur jag tänkte men stängde inte av löpbandet och åker bakåt med en jävla fart och mina reflexer gör så att jag tar i med vänstra handen och fastnar UNDER bandet. JA ni läste rätt, två av mina fingrar är totalt krossade nu och en nagel är blå och håller på trilla av.
Jag tackar Gud att jag var jävligt snabb att dra ut handen för annars hade hela handen och armen rykt.
Försöker efter denna pinsamma händelse smita ut så ingen skulle se att jag faktiskt gjorde illa mig, så jag går ner till personalen och frågar efter plåster. Vet inte exakt när men efter det så blir allting svart......
HUR kan kan allting hända mig? hahaha
personalen fick plåstra om mig, syns inte så bra på bilden men lillfingret är dubbelt så stor och sönder köttad och ringfingret håller på tappa nageln.

bilder.

publicerat i Allmänt
Gud vad jag bloggar, hoppas det är någon som läser annars känns det ju lönlöst.:P
Hittade i alla fall massa gamla bilder som jag tänkte lägga ut.
min snygging,  kommer få fan för jag la upp denna bild! Men hon är sååå jävla charmig när hon sover!!
Detta är mitt riktiga jag!
Sergent Kristin Törnberg
BJoooeeerrn!
tjusiga så
daddy cool
Prutte och Milia

Gamla tider.

publicerat i Allmänt
Inatt när jag inte kunde sova försökte jag fördriva tiden med att läsa olika bloggar. Läste en blogg i säkert över en timme och det var Barbaemmas blogg. Läste igenom HELA bloggen och tror jag aldrig skrattat så mycket någon gång.  Fy fan vad sjuka idéer vi haft Emma och främst när vi försökte supa ner min kusin Alex för att han skulle stanna en vecka till.
Eller som när jag lyckades köra sönder min fräsiga shopping vagn efter max 3 minuters användande påvägen hem från dollarstore.
Sånna minnen får mig verkligen att le. Även fast saker och ting är annorlunda nu, så var det faktiskt ganska bra då även fast man inte skulle tro det.

Godmorgon!

publicerat i Allmänt
Ja, jag lever och jag fick faktiskt sova 4 timmar i natt! Har nyss kommit hem från vårdcentralen och nu sitter jag med tända ljus, äter godfrulle och kollar på Lotta på bråkmakargatan! :P

Nattugglan Anna

publicerat i Allmänt
Sova? vem har kommit på att man ska sova på nätterna? Just nu är det dåligt med jobb, det resulterar till att jag är uppe sent på nätterna, ligger och sover hela dagarna. Det är väldigt frustrerande när man vill sova men inte kan för att man är pigg:(
I morgonbitti ska jag vara på vårdcentralen och ta lite prover. Så jag måste vara uppe senast klockan 7 och som det känns nu kommer jag nog vara vaken hela natten. Eller så somnar jag typ 5 i natt och kommer vara svin trött.
Men tur att jag måste upp i alla fall! Då får jag nog chansen att vända tillbaka dygnet, för på fredag är det dax för jobb och hela helgen ut.
Men som sagt det kommer bli bra, för det värsta jag vet är när jag hamnar i dessa tråkiga vanor, eller jag kanske ska säga ovanor?
Min plan som undersköterska här i Härnösand sprack ju lite måste jag säga! Trivs jätte bra på mitt jobb, men det som är jobbigt är att jag aldrig vet när jag ska jobba, utan bemanningen ringer in när det behövs och då blir det lätt att man tappar sin rutin på vardagen.
Så min nuvarande plan är att jag och kära p ska flytta tillbaka till Sundsvall. Både han och jag ( mest jag ) känner att vi gjort vårat här i stan. Det enda som känns tråkigt är att man lämnar efter sig vänner som man skaffat sig under alla dessa 6 år jag bott här. Men dem finns ju iofs fortfarande kvar, men ändå och det blir ju inte att man ses lika ofta som man brukar.
Tur att vi har bil nu så vi kan ta oss dit vill vill och när vi vill! :)
Det bästa med en flytt till Sundsvall är att jag får spendera mer tid med min familj och mina andra vänner som jag har där. Också kan jag börja plugga till sjuksköterska OM jag kommer in dvs.
Men det är nog en bra plan än så länge!
Lär väl fylla i några inlägg till i natt ska ni se. Jag är ju pigg som Ugglan!

Nyårsfirande med fina människor

publicerat i Allmänt
Det var ett tag sen jag skrev i bloggen nu och tänkte dela med mig av några rader. Just nu ligger jag hemma i kicki och björns soffa och är väldigt sleeeten! Men hade så grymt kul igår, synd bara att jag blev så fyller mot slutet:(
Men innan festen började så åt vi en 3 rätters middag som Björn och Kicki lagat, som var underbart gott!
Förrätten var en skagentårta med räker på sidan av
Till varmrätten bjöds det på oxfile och potatisgratäng!
Efterätten blev det mousse och någon ananas mix, Hur jävla gott som helst! Tack Kristin och Björn för ni ordnade allting så bra!:)