hälsosam.

publicerat i Allmänt
Som alla kanske vet så har jag börjat leva ett ganska så hälsosamt liv! Jag tränar ungefär 4 gånger i veckan och äter bara nyttig mat! Självklart äter jag skitmat ibland också men då UNNAR jag mig verkligen då jag gör mig förtjänt av det! Jag förstår verkligen inte hur jag förut för några år sedan klarat av att vara en soffpotatis och låtit mig själv gå upp 30 kg?! Det finns ingen bättre känsla när man rört på sig och ännu bättre att vara förtjänt av att ligga i soffan hela kvällen och unna sig något gott!
Att gå ner i vikt är inget man gör en gång och slutar med det utan det är en livslång process! Man ska ju hålla vikten också:)
Ni må tycka att jag är lite mallig men ja, det är jag! Som jag slitit för att bli den jag är nu! ;)

fin vårdag!

publicerat i Allmänt
Nu börjar jag verkligen känna vårkänslor! Hoppas det är sådanna här fina dagar resten av vintern tills våren kommer! Man blir så glad när det är fint väder ute:)
Fy fan vilken dag jag haft det men ändå bra! Det ända negativa är att jag gick och jobbade fast jag inte skulle jobba! Vet verkligen inte varför det blev så fel? Aja, får väl ändå se det possitiva i det hela. Fick träffa mina fina arbetskamrater och det kan man inte få för mycket av tycker jag!
Men det var bara att pallra sig hem och jag kände verkligen inte för att sitta inne resten av dagen, så jag tog mig en lång promenad ute i det fina vädret!!

uppdatering.

publicerat i Allmänt
Nu var det några dagar sedan man skrev något här. Det har hänt mycket sen sist och har hunnit bli hela 24 pannor! Usch, nu börjar åldersnojan smyga sig på sakta och säkert kan jag lova! Nästa födelsedag så har jag hunnit bli halvvägs till 50!!!! Tur att man har några år kvar innan man blir 30 i alla fall!
Födelsedagen blev väldigt bra! Jobbade mellan 7-13, åkte ner till Sundsvall med Patrick och blev bjuden på födelsedagsfika av bästa Jessica! Efter det så kollade vi på En gång i phuket på bio och avslutade kvällen med en flottig hamburgare på donken i Härnta!
Fika hemma hos Ekka <3
DONKEN!!!!

Trött och nöjd.

publicerat i Allmänt
Den bästa känslan är efter en lång dag med olika ärenden, träning och nyäten är att lägga sig i soffan och bara må! För det gör jag nu och det är såååå skönt må ni tro!
Klev upp halv 7 i morse och tränade en timme, duscha och basta för att senare gå iväg på möte med jobbet. Har även hunnit med att städa lägenheten och damsugat UNDER soffan. Ni skulle bara veta hur dammigt det var där och har nog inte städat där på några månader!
haha fy fan vad äcklig man är egentligen! Men nu är det gjort i alla fall!
Blir en tidig kväll för mig för jag börjar jobba klockan 7 i morgonbitti och börjar redan bli trött! Ska försöka hålla mig vaken några timmar till tänkte jag!
Fina vågor man har i året!:)

24 års kalas.

publicerat i Allmänt
Helgen har jag tillbringat i Sundsvall med goa vänner. I lördags  (igår) var jag, jessica och tränade på hennes gym, sola och unnade oss lite massage efter träningen. På kvällen gick vi i nästan 30 minusgrader till Nettan för att fira hennes födelsedag med massa andra vänner!
Kvällen blev toppen! Både jag och Jessica var duktiga och höll oss nyktra, eller delvis iaf! Vi var inte bakis när vi vaknade i alla fall! Vilken kändes skönt, för jag skulle jobba idag och vill inte vara bakis då!
Just nu ligger jag i sängen hemma efter en bra arbetskväll  och kollar på 2 and a half men och njuter av tystheten ett tag. För snart kommer Patrick med hans vänner och ockuperar upp vardagsrummet för att se på Superbowl hela natten!:P
Tur att man är ledig i morgon! Om inte annat så får jag väl våldsgästa Carro inatt ;)
Tänkte bjuppa på lite bilder från gårdagen!