underbara sol!

publicerat i Allmänt
Jag älskar verkligen detta vårväder!:) Var nyss ute på en skön liten promenad. Har hunnit med städat lite här hemma också! Men det skulle behövas grov städas riktigt! Och slänga en massa skräp som bara ligger och dammar! Men det får jag ta när jag får lite mer hjälp här hemma.

Idag händer det inte så mkt. Inte mer än vad jag brukar göra, Söka lite jobb och laga mat till mannen i huset! Jo jag vet jag har blivit en riktig hemma fru!:P Men vad gör man inte för dom man älskar.....


Han ska få potatis och köttbullar!:) Det är grejer de!:P

Äh fy fan vad tråkigt detta inlägget blev. Skriver när jag har nå mer vettigt att komma med! PUss

ursäkta

publicerat i Allmänt
ursäkta mitt väldigt beklagande inlägg förra gången. Men ibland så har man dåliga dagar. Hårhistorien ja, limmet är fortfarande kvar. Och jag har beslutat mig för att det får ta sin tid. Det lär ju försvinna efter några tvättar. Skulle aldrig våga raka av mitt hår fast det kändes som jag ville det just då! :P

Aja, Klockan är nu halv 3 på natten och jag kan inte sova. Borde vara jätte trött, men det vill sig liksom inte! Ligger bara, vider och vänder mig hela tiden. Lär väl somna tillslut skulle jag tro.

Iaf, idag har jag inte gjort så värst mkt. Har hängt med Daniel , varit ute på promenad och hyrt lite filmer..
och det var nog dom roligaste filmerna jag sätt i hela mitt liv!
Barbis dom ska ni fanimej låna och se!!! :) Om du vill ha ett gott skratt!:)

Har sökt lite jobb också, men det känns tungt må jag säga. Är så trött på detta.Trodde verkligen att jag skulle få vara kvar på comhem. Så jag har funderat och det blir plugg kombinerat med jobb... Vill man ta sig någonstans här i livet så är det plugg! Jag ska bli sjuksköterska/Barnmorska =) Hade inte det varit hur kul som helst?! :)


I morgon ska jag packa ihop min dator och skicka den på lagning. Känns lite tungt måste jag säga! Har så mkt bilder som man inte vill tappa. Dom ska byta hård disk i den.


Aja, ska försöka göra ett nytt försök att sova. Upd mera i mörra !
Najt!


En liten bild från i sommras... Det kryper sommarkänslor i mig nu=)

Vet inte alla vart jag ska börja.........

publicerat i Allmänt
Nu ligger jag nere på djupaste botten igen.... Allt bara skiter sig i mitt liv. Jag fortsätter göra saker som jag säger att jag aldrig ska göra igen, så som limma fast hårförlängning i mitt hår. Tog ut det nu och jag lovar, det är lim i hela jävla håret. Och det går inte bort hur mkt jag än sliter och drar i det. Och det blir inte bättre för att jag har blont hår heller, för att limmet är svart. Jag vill bara gråta., har så jävla mkt frustration. Blivit av med jobbet som jag älskade att gå till varje dag. Kan det komma mer oturheter...`??! Ok, det är inte otur gällande mitt hår, det är bara ren dumhet. Detta är 3e gången jag köper löshår med lim. Och jag har sagt båda gångerna att jag inte ska göra det igen..... Förstår fan inte alls hur jag tänker ibland?!

Jag har 3 lönsingar på detta...

1: Raka av mig håret
2: Låta det sitta i och se ut som ett fågelbo i håret.
3: Försöka slita ut det med inpackningar.


Men 3e lösningen kommer göra så att jag inte har nått hår kvar ändå. Så jag överväger starkt på ta fram trimmern och raka av mig håret.........

Vill Bara vakna ur denna jävla mardröm...... Och JA jag tycker jävligt synd om mig själv!
Synd att jag inte kan tänka!!!!


Nä nu ska jag raka av skiten.

Hej..

publicerat i Allmänt
NÅgon som haft funderingar på stypa sitt husdjur? Fan vad grymt det där lät. Men menar det inte bokstavligt. Min lilla Doris bara kacklar hela tiden, det låter inte gulligt längre. Detta börjarde hon med när Morgan dog. Tror nog hon ropar på honom elller nått! Men i vilket fall så är det sjuuuukt enoying! Ända sättet att få tyst på henne är att slänga en filt över. Men hur skjysst är inte det?

Jag gillar min lilla fågel. Älskar att pyssla och greja. Men hennes tjut gör mig Tokig!



Remember me

publicerat i Allmänt
Är i sundsvall nu, Kom hit igår. Jag och kicki var på bio och såg Remember me!

Sååååå jävla bra film! Sjukt oväntat slut!! Och fy fan vad robert pattinson ( Edward) Är snygg.... mums mums.

team fest

publicerat i Allmänt


Hejsan!

Det var ett tag sen jag skrev nu. Har jobbat som jätte mycket senaste månaden. Fick ihop 176 timmar på hela månaden.  I Torsdags hade vi Team fest! Det var jätte trevligt! Slutade 17:30 på torsdagen och vi skulle vara där 18:30. Så jag och Ellenor gick hem till henne så hon kunde byta om, Jag orkade inte göra vid mig. För jag tänkte att jag inte skulle dricka något! Men så vart inte fallet.


Vart rätt berusad mot slutet , men jag tänkte att jag skulle vara ansvarsfull och gå hem tidigt. Fick skjuts av calle hem! Det var skönt med tanke på att det var långt bort. Typ 2 km.


LÄgger in lite bilder från kvällen:)