skola

publicerat i Allmänt
Då har jag varit på första skoldagen! Det gick jätte bra. Har fått schema och läxor osv.
Vi har börjat med en kurs som heter Människan socialt och kulturellt. Så nu ska jag börja med den uppgiften vi fick.
Måste bara ladda ner firstclas åså.
Har faktiskt varit jätte duktig idag. Gått i skolan, städat och svättat. Jag är inte lat iaf, även fast jag skulle vilja vara det just nu pga min fot jag pajjade när jag var ut i helgen! :P
Nä nu ska jag sitta en liten stund. Sen sätta igång med skolarbetet.
Stjärt på er !

ojsan

publicerat i Allmänt
Är det nu man ska säga att man aldrig mer ska dricka igen eller?! Hur var det där med måtta i förra inlägget?!
MY ASS! Jag söp så hårt så min mob och kamera gick sönder! Sprack upp foten!
Usch.
SKolan börjar i morgon och då får man inte hålla på sådär!
Bjuder på lite bilder från kvällen! Tur att jag hade kul och träffade sjukt mycket härliga människor! :)







undrar ?

publicerat i Allmänt
Jag undrar över en sak! Jag vet att det är mycket ungdomar som börjat dricka och alldeles för mycket! Dom kan dricka varje dag om dom kunde och fick tillfälle för det? Jag där emot, jag har aldrig varit en som gillar att dricka. Jag är helst hemma och har mysiga hemma kvällar. Fööör jag blir så jävla bakis ? Förstår inte hur man orkar dricka 2 -3 dagar i rad bara?  Vad är det som gör att man utsätter sin kropp för sånt? Har jag blivit bakis så dricker jag inte på över en månad . Min kropp blir aldrig återställd riktigt!
Många av i min vän krets dricker för mycket och för ofta. Och det vet dom om att jag tycker. Varför inte bara ta en lugn hemma kväll istället för att gå ut och dricka sig rå full? Kommer aldrig förstå det där. Måtta var ordet! Tycker det är alkoholist  varning om man dricker 3 gånger i veckan!

new shoes!

publicerat i Allmänt
Köpte nya skor idag när jag var på stan! AP snygga, Sen var det halva priset på dom också;)

lördag

publicerat i Allmänt
Hej Stjärtar!
Nu drar jag ner på stan med syster min för att möta min bästa Milia!
* vågen står på - 2 kg ;)

Unna sig

publicerat i Allmänt
Fast man försöker att gå ner i vikt tycker jag att man ska få unna sig på helgerna! Och då köper jag premiers 7o% choklad! Man äter bara 2 bitar sen är man inte sugen på mer! Köper du marabou chokladkaka så trycker du lätt en sån och vill ha mer sen!

hah

publicerat i Allmänt
Hur kan man vilja ställa upp på något sånt här?
HAHA

god afton

publicerat i Allmänt
Sitter och lyssnar igenom min spotify. Tycker verkligen att spotify är den bästa uppfining man gjort i cyber världen iaf;P Jag är en fin tjej så jag laddar inte ner musik och filmer! Fast jag streamar. Men det tycker jag inte är olagligt :P  

Ikväll ska jag iaf bara ta det lugnt! För i morgon blir det lite party med Min fina vän Emilia Diveby! :)
Men det blir inget rå supande! Tycker inte att det är värt att supa så hårt så man ligger bakis hela dagen efter! Tur att jag vuxit upp och dricker med måtta! ;)


Nu måste jag dra, ja  vi ses väl nån dag ;)






Fredag

publicerat i Allmänt
Ja som sagt Daniel är i sthlm och jag är ensam hemma! Det är skönt nån dag men jag vet inte. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt! Vill jämt ha folk runt om mig! Men det kan ju inte vara en dålig sak. Är bara en social människa! Skulle nog bli tokig om jag skulle bo själv!
Just nu gör jag inte så mycket. Har gjort massa ärenden idag som synundersöking - Och det gick ju bra men jag har fått jävligt dålig syn sen sist jag var där! Kan det bli mer dåligt? Slutar väl kanske med att jag blir blind när jag fyllt 40.  Aja jag lever iaf och det är huvudsaken!
Skickade iväg mina csn papper nyss så om 2 veckor får jag 8000 kr till . Så jävla näääjs!  ;)
Snart kommer flickorna hem från Turkland! Har haft så sjukt tråkigt när dom varit borta! Men Milia kanske kommer till mig i morgon om jag inte ska jobba :D
Hoppas! Det blir nog några glas vin !:P 2 veckor sen nu sent sist!
Juste köpte en ny tröja idag på Vero Moda ! ap snygg ! Synd bara att jag har så mkt kurvor på kroppen! Men det ska bort inom kort :)

Ny doft!

publicerat i Allmänt
Nu har jag äntligen köpt en ny parfym och en helt ny doft än vad jag är van vid att använda!
Den är helt ny på marknaden också! Och ja tycker det luktar suuuuper gott!
Tips tips om någon är ute efter en ny doft !:D

SJP

NYC

hallå hallå hallå hallå

publicerat i Allmänt
Har knappt suttit vid datorn idag och det är så jävla skönt! Att vara ute i friska luften ist för ligga inne och stirra framför en skärm hela dagarna!:P
Just nu ligger jag i min säng och äter lite äggmacka ( Knäckebröd ) så klart:P Äter ej vitt bröd nu eftersom jag håller på gå ner i vikt!:P
Idag har jag varit på stan med emma plus barn. fy fan vad det tar knäcken på mig:P Inte på ett dåligt sett med man känner sig ju nöjd efter några timmar iaf :)
Daniel har åkt iväg till sthlm så jag är ensam hemma! Så jävla skönt!!!! :)
Tror man behöver det ibland! :P
SLänger upp bilder bilder som jag tog idag!
Älsk å jag :D
Har jag inte världens snyggaste kille så säg?!?:P

nyttigt

publicerat i Allmänt
Min middag
Nu har jag slagit ett vad med mig själv att jag ska gå ner 3 kg på 2 veckor!  Lyckas jag tror ni?

aåfjfödjc

publicerat i Allmänt
Fy faaan vad trött jag är!:P Kom precis hem från Graninge! Har haft jätte trevligt med min mamma, mormor,morfar och syster! Det är så sällan man åker och hälsar på dom! Så det är alltid lika kul varje gång.
Jag orkar verkligen inte upd något idag. Så ni får bilder ist!
Stjärt!

Virusskydd

publicerat i Allmänt
Nu har jag fixat virus skydd till datorn! Köpte Internet Security 2010 för 650 kr för 12 månader. Sen kan man också utnyttja det på 3 st datorer. Så Malin och Daniel fick använda det på sina! :)
Hittade ett virus när jag gjorde virus sökningen. Och det är säkert därför min dator fuckat sig så mycket! Nu går det mycket snabbare! :)
Har absolut inte någonting vettigt att skriva just nu! Skriver mer imorgon! Ska till Graninge och hälsa på min mormor och morfar med Syster och Mamma!
Tar med mig min kamera så ni få se hur underbart mysigt det är där ute :)
Puss och kram

Röjj!

publicerat i Allmänt
Dålig uppdatering idag ! Vaknade typ halv 3 idag på eftermiddagen. Sen har jag varit en stund med Nuttan! Sen direkt efter det så började jag städa! Såg ut som ett bombnedslag här hemma! Men är inte klar än! Har rensat i alla skrubbar och vrår! Och nu kan man äntligen gå där inne och hitta det man ska ha! Har en hel hög jag ska slänga på soptippen! Sen lite jackor och sånt som jag ska ge till Ericshjälpen!
Nu blir det till att beställa hem någon sallad! Har ingen mat hemma och jag ids inte att gå ut i regnet för att handla!
Här får ni iaf lite bilder på hur fint det ser ut i garderoberna nu! Notera att det låg allt möjligt där inne. Allt från en liten penna till stora trasiga luftmadrasser! :P

ang soffan

publicerat i Allmänt
Var ju in i butiken för att beställa soffan! Är sjukt nöjd med den och det ska bli den! Men dom hade inga i lager just nu men jag väntar några veckor ändå! Så kan jag köpa till andra saker istället och göra iordning! :)Vecka 43 eller nått sånt skulle den vara inne! Men den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge sägs det ju ;)
Kanske ska köpa nya hyllor på ikea ;) Så ska höra med kicki om hon kan tipsa om något eftersom hon jobbar där ;)
Beställde aldrig fotöljen heller eftersom den inte fanns i samma färg som soffan! Men det får vara. Man kan inte köpa allt ! Så är det ju.
Ingenting speciellt händer just nu! Ska städa lite eftersom det ligger kläder överallt! Det är också något jag måste ta tag i! Har så dåliga garderober!  Så det slutar alltid med att när man ska ha någonting där ifrån så drar man ut allting och sen hamnar sedan överallt i lägenheten! Suck. Men det får jag ta tag i längre fram!
Nä nu ska jag göra någon nytta ist för att sitta här och slamsa runt

Fan vad kul!

publicerat i Allmänt
Nu har jag varit på skolan och träffat mina klasskamrater och mina lärare! Vilka underbara människor! Detta var helt klart rätt väg för mig!  Det kommer bli sjukt kul! :) Börjar första kursen måndag den 30 augusti kl 08:30 :) WIIHOO!
Detta är kurserna jag ska läsa på 1,5 år :)  Men ska byta bort Arbetsmiljö och säkerhet mot Matte A eftersom jag hade VG i det sen gymnasiet!! Så får jag klart matten som jag egentligen hade tänkt plugga efter detta! Skönt att få allt undanstökat!

Snart så.

publicerat i Allmänt
om lite mer än 2 timmar så ska jag vara på skolan! Men det känns inte lika nervöst som det gjorde igår! Tror det kommer gå rätt bra! :) Ska dit för att få information och typ surra med alla lärare och klasskamrater! :P
Klev upp för ett tag sen så jag har ju kommit upp i tid för engångskull! Ska ner på stan snart och köpa soffan :) Hoppas man inte behöver vänta allt för länge på den! Vill bara få i ordning vardagsrummet !:)
Fint kommer det bli !

Tänkte ha detta på mig idag! Vill inte vara för uppklädd men ändå vill jag att det ska se snygg ut !
Tröjan jag har på mig är faktiskt 24 år gammal! Sjukt att allt går igen! Plus att jag inte ser något problem att ha kill skjortor på mig ;P

tänker tillbaka

publicerat i Allmänt
Gud vad jag vill tillbaka till stugan på Österlen! Hade så härligt när jag var där sist i sommar med pappa och Kristina!
En semester är inte att åka utomlands och supa sig full varje dag! En Riktig semester är ute på landet med massa kor, ett glas rött och gitarren!

Nästa sommar ska jag dit igen !















Bjuder

publicerat i Allmänt
på lite bilder som jag tömde nyss i kameran!
Nuttan tar egobilder!
HAHA bästa bilden ever!
Gladskit!
Tonny, theo och nutte
Far och Son!

mat

publicerat i Allmänt
Nyss hemkommen från en mysig kväll med familjen! Nu är jag trött! Helt sjukt att jag är det eftersom jag sov till 3 idag! Men lika bra att lägga sig och sova snart för jag ska upp typ kl 10 för att jag och Daniel ska köpa soffan. Har funderat på på att köpa fotöljen ( stavas ?) som tillhör soffan! Sen massa kuddar till soffan! :) Det kommer bli super fint! =)
Nä nu ska jag borsta mina tänder och mysa ner mig i sängen med min älskade man ! :)
Här får ni lite bilder från kvällens fest!
Dom ser fan inte mumma ut! Men det var dom!  Fast jag föredrar räkor hellre.





Svärfar och Ellen



Tonny försöker förklara någonting med vet inte riktigt om har får till det?



Emma och Tonny



Nuttan



Svärmor och Dannes syster Ellen



Danne, BM och Tonny

Kräftskiva

publicerat i Allmänt
Vaknade nyss ! Och det var skönt att få sova ut och behövdes verkligen.Så nu är jag fit for fight igen ;)

Om en timma ska vi vara hos mina svär föräldrar. Och då blir det knytis med kräftor och lite annat gott! Har längtat efter maten hela natten på jobbet! Men jag får se om jag äter kräftorna. Tycker det är lite creepy att äta från något som ser ut som ett djur. Och hålla på knäcka och dra i det. För tro det eller ej. Jag har inte ätit kräftor någon gång i hela mitt liv. :P

Så detta blir första gången! :P

Nä nu ska jag ta och göra mig i ordning! Tar med mig kameran så ni får se all underbar mat ;)



En vårdtagare

publicerat i Allmänt
Måste bara säga någonting som är så himla gulligt! En av våra vårdtagare som vi byter blöja på nätterna frågar min arbetskamrat om jag var rädd för henne. Jag antar att hon undrade det för jag fick ett larm och var tvungen att gå lite längre bort från henne.

Och sen säger jag nej nej det är jag inte.

Gumman säger - Jag är inte farlig , är bara på villospår.

Jag och min arbetskamrat höll på smälta när hon sa det! Hur gulligt var inte det?!! Och hon är så dement så hon vet varken ut eller in.


Sånna gånger önskar man att tiden fanns så man kunde sitta kvar och prata med dom! Men det gör ju tyvärr inte det! :(


Älskar mitt jobb. Skulle aldrig vilja jobba med något annat än människor! Man får så mycket tillbaka. Jag vet att detta är rätt väg för mig!






Home sweet home!

publicerat i Allmänt
Nu är jag äntligen hemma efter en lång natt på  jobbet! Och det jag oroade mig för löste sig ! TUR! Har haft så ont i magen pga av det! :P
Just nu ligger jag i sängen och är övertrött! :P Så nu bju ja på lite bilder som jag tog nyss! Ta lite hänsyn till bilderna eftersom dom är tagna kl 7 på morgonen och ingen sömn på över ett dygn!

Enjoy!

Jobb

publicerat i Allmänt
Jaha då sticker jag iväg och jobbar snart då! Systra mi håller på lagar lite mat som jag kan ha med mig! Isn´t she an angel?
Är jag taggad? Nä inte ett dugg! Vill vara hemma och gråta åt fler kärleksfilmer ! :'D
So long !

Kärlek

publicerat i Allmänt
Såg nyss en böl film igen! Fan vad jag älskar kärleks filmer! När man blir så berörd så man inte kan hålla tårarna!
Så nu vill jag att alla ska se denna film! Så underbar! Så himla mycket kärlek! Vill ha mer kärlek! Så jag drunknar i det!
Shane West och Mandy Moore

A walk to remember

Lördag

publicerat i Allmänt
Ledsen för att det blir så sena inlägg! Men jag låg och sov till halv 3 nu. Hoppas ni förstår hur jävla less jag är på att sova bort hela dagarna! =( Därför jag längtar så mycket för att plugget ska börja! Så man får någon slags rutin! Men jag tror också jag sover för många timmar som gör att jag blir så trött när jag vaknat! Önskar man hade nått man kunde göra på dagarna som är viktigt! För jag har ingenting att ta hänsyn till. Bara mitt jobb.  Jo min familj så klart. Men dom klarar ju sig själva. Vill börja träna ! Men dom håller ju på att bygga om gymmet där jag tränade förut. Så jag får vänta med det! Gillar inte promenera. Det är så tråkigt!
jaja. Ska jobba i natt iaf. Och jag ser inte fram mot det precis pga en sak som hänt på jobbet. Får tyvärr inte yttra mig om det för att det är tystnadsplikt!  Men som jag känner nu så känns det bara jobbigt att behöva gå dit. =( Hoppas natten går bra ! Och fort. Känns bara så olustigt alltihop! =/



Nä vad ska man göra ?!! Är så uttråkad! =(((((((

tankar tankar

publicerat i Allmänt
jag bara tänker och tänker hela tiden! Kan det vara sant!!!?  Jag vet inte om jag skulle klara av den situationen om det är så!
mår illa illa illaaaaa

<3

publicerat i Allmänt
Min fina familj!

 

Synd att man ser så dåligt! =(

Snäll syster

publicerat i Allmänt
hur kan jag vara så snäll ?! Säger någon att jag är ego då åker dom på däng! Bjöd just min bror 100 mil ifrån på pizza! Onlinepizza.se är ju super! Bara klicka in vad man ska ha och skicka till den adress man vill ha och betala via kortet så vips så har man sin pizza sen! ;D
Nä jag är fan bäst!
Dagens bajs går till pizzeria Kebabji!
i malmö! Ni suger ni är dyra och tar för lång tid på er! 200 kr för 2 pizzor och 1 liten cola!

Nuttan

publicerat i Allmänt
Har haft nuttan på besök här idag! Först var jag emma, Syster , nuttan och theo ner på stan för att kika på en soffa till mig ! Och har redan bestämt vilken det blir! AP snygg. Har mätt i vardagsrummet och den ska få plats!
bild kommer i morgon på den !;)
Medans så får ni lite fina bilder på Nuttis!
Riktig foto modell! :)
Trött tjej efter en lång dag på stan ! :)

akut

publicerat i Allmänt
Jag behöver verkligen ha en ny soffa! Har bara inte blivit av att köpta någon:S
Men gränsen var nog idag när nathalii som är 2 år kläcker ur sig när jag frågade om hon ville komma och mysa med mig i soffan. Hon tar ett steg mot mig sen tittar ner på en fläck och säger usch.

Inte ens hon vill sitta i den! Hahaha
Men hallå vad säger ni? är jag behov av en ny soffa eller så säg?!

film tips!

publicerat i Allmänt
Såg denna film nyss! Underbar film! En riktig gråt film om jag får bestämma! Jag gråter jämt i kärleks filmer!
Många stjärnor får den av mig! :)

inredning

publicerat i Allmänt
Jag och Emma ska gå på stan i morgon och kolla på soffor till mig!
Har redan i bild på hur den ska se ut! Vill ha svart i mitt vardagsrum! Sen har jag ljusgråa tapeter! Så det blir så jävla snyggt! Soffan får inte kosta mer än 10 000 kr! Vill att det ska vara ett bra pris och den ska hålla bra!
Sen har jag köpt jätte snygg golv lampa som ska vara i samma färg som soffan!
nä det kommer bli super tjusigt! ;)

jaaa

publicerat i Allmänt
Denna film kom ner dimpandes i min brevlåda i morse ! ;)
Stolt ägare är jag :D

barn

publicerat i Allmänt
Jag har väldigt svårt för andras barn. Men just dessa ungar kan jag aldrig slita mig ifrån. Skulle vilja vara med dom dygnet runt om jag kunde och fick ;)
Nathalii betyder väldigt mycket för mig! Jag har varit med henne från den dag hon var nyfödd och tills nu! Hon och jag är riktiga bundisar!  Och nu har hon fått en lillebror så då är man inte lika poppis längre. Men guuuuud så söt han är ! Lilla Theo Iggy Alexander Ågren! Han luktar så gott! Vill bara snusa på honom hela dagarna! :)

Jag behöver inte skaffa egna barn jag har ju dessa underbaringar ! :)







Nuttan leker med " Nannas " mobil :)
Lilla Theo!

ARG!

publicerat i Allmänt
Jag är en riktig Twilight nörd!  Och när jag såg denna parodi film så vart jag bara irriterad! Den var inte ens rolig. INTE någonstans skrattade jag! Den får ingen stjärna alls av mig!!

Roligaste som finns....

publicerat i Allmänt
typ;P Är så roligt att spela guitar hero! =) Köpte Gitarren plus ett spel för 400 kr. Sen det andra spelet för 200. Men va fan :) Tycker man sånt är roligt så varför inte? :P

tänka sig.....

publicerat i Allmänt
vad roligt man kan ha på jobbet. Ta än massa bilder på sig själv!
Ja, som sagt det har varit jätte lugnt inatt! Har kollat på rasmus på luffen 2 gånger och Kan du vissla Johanna.
Myst lite för mig själv och fikat. Det var inte förens vid 5-6 på morgonen det larma lite, men det var inget jobbigt det heller. Bara lite blöjj byten. Tog en temp på en farbror också eftersom han haft så hög feber.
Annars har det varit lugna gatan! :)
Klockan är nu 8 på morgonen och jag är inte trött?! Hur går detta ihop?  Nä ska väl slå på en film på datan och se om jag kan somna. Här blir det inga barn gjorda.

Apropå inga barn gjorda.  Jag fick lära mig något nytt i natt av en arbetskompis.

- Man känner sina löss. Har aldrig hört det förut! :P HAha nä nu svamlar jag bara GodNatt ! ;)


Jobb eller chill?

publicerat i Allmänt
Sitter på jobb och det är otroligt lugnt i natt. Ingen har larmat. Ovanligt. Nästan så man blir nojig att larmen inte fungerar. Haha. Nä just nu ligger jag i soffan och kollar på rasmus på luffen. Och har ätit lite. Var nyss och kolla så alla levde. Och dom sover så fint. Det kan vara skönt när det är lugnt. Men det jobbiga med det är att tiden bara sniglar fram.... Nä nu ska jag gå till personal rummet och kolla vad dom andra gör.

Det var på tiden.

publicerat i Allmänt
Hej
och tack för att ni valt att studera vid omvårdnadsutbildningen vid Härnösands gymnasium i samarbete med Komvux !!Vi arbetar nu för fullt med att strukturera er utbildning så att den skall bli så bra och "gångbar" som möjligt.Vi planerar att starta den ordinarie undervisningen måndag 30/8, men vill innan dess få möjlighet att träffa er för information samt dialog - finns säkert en del frågor ni har........Vi hälsar er därför välkommen till oss på måndag 23/8 kl. 15.00 vid Brunnshusg. 22 (gymnasiets lokaler B-hus 1:a våning).


En av eleverna, Sabimana, är kontaktad och välkomnad via telefon.

Varmt välkomna
hälsar OP lärarna genom

Stellan Jakobsson
Bitr.rektor Härnösands gymnasium /gysär




Ja nu är det klart iaf med skolan! Undrade lite vad dom höll på med eftersom jag inte kunde få något svar på när jag skulle börja! :P

Detta ska bli så roligt! :D


Nu kör vi!


sova sig lite

publicerat i Allmänt
Nu är jag hemma efter en hård arbetsnatt ! Är så trött så jag vet inte vad! Men ändå så har jag svårt att komma till ro!  Så jag uppdaterar bloggen när jag har vaknat!
Puss på er alla <3

Skooola

publicerat i Allmänt
Ja bilden säger ju allt!
Sätter mig på skolbänken igen. Och jag är sjukt nervös. Ni vet den där pirriga känslan i magen som man hade när man skulle gå till skolan första dagen för första gången! LÄSKIGT


redigt less

publicerat i Allmänt
Nu har jag bestämt mig för att köpa linser! Är så jävla less på mina brillor! Dom är i vägen och det blir svettigt!
Nä 4 av 5 tosters till linser !;)

Godmorgon

publicerat i Allmänt
Bjuder på ett litet mobil inlägg. Just nu ligger jag i soffan på jobb. Har varit väldigt bra natt. Dom har ju kabel tv;) så tiden har flytigt på:) slutar om 45 min typ. Blev så kär i en tant här. Gud vilken underbar själ!:) vill bara ta med henne hem! Haha. Nä nu ska jag ta en liten runda och se så att alla lever!
Vänner på tv :-D
vänner på tv :D

tröööööött

publicerat i Allmänt
Är fortfarande trött?? Somnade halv 11 igår och sov typ till 14 idag. Undra vad som är fel? Tror det är för att jag vänt på dygnet. Och det är ingen idé att vända tillbaka det. Eftersom jag ska jobba 4 nätter i rad nu.
Aja, Senare idag ska jag följa med syrran och kolla på en lägenhet till henne här i stan. Hoppas den är bra! :)
Just nu ligger jag i sängen och kollar på när Daniel Och Syrran städar! Haha, så jävla härligt att ha en slappar dag! För det är alltid jag som får städa här hemma ! Och nu tog dom på sig sysslan!
Nä nu ska jag sova lite till är sååå trött!!

Tröttis

publicerat i Allmänt
Sitter på bussen hem till härnösand nu. Ska ha mys kväll med kärleken och njuta åt min sista lediga kväll. Sen jobbar jag 4 nätter i rad. Är lite less på några fjortisar som sitter brevid mig. Dom bankar på fönstret och håller på töntar sig. . Aja. Upd lite senare när jag kommit hem.

Kära Sundsvall

publicerat i Allmänt
Kan aldrig få nog av denna stad! Har haft sjukt kul ikväll med Björn och Kicki! =)
Men jag ska inte ljuga. jag längtar hem till min älskade pojkvän! <3
Men det är morgon snart så då ska jag åka hem!
Slänger upp en bild på kvällens outfit =)

Landat....

publicerat i Allmänt
I min SKÖNA säng! Har jobbat i natt. Och det har gått hur bra som helst ! Arbetade ju med dom bästa så! :)
Har varit lite orolig så som panik ångest och smärtor i hjärtan. Men annars lugnt.
Men jag var redigt less när jag skulle ge rapport till morgonpersonalen. Jag ville ju bara komma hem så jag började ge nattens rapport och då bara surrar dom med varandra och skiter i min rapport. Sen vart jag så less så jag frågade dom om dom skulle ha någon rapport eller inte? Sur dom vart. Men va fan? Vad är det för stil liksom! Så jävla nonchalant! Vissa  vill man bara spy på!
Iaf åter till min skööööna säng:D Ska ligga här heeeela dagen. Sen blir det ett till nattpass i natt. Sen är jag ledig tills på söndag. Och då har jag 4 nätter på raken. Men det är klirr i kassan iaf! :)
Tog bild på våran tråkiga korridor som jag går omkring i 50 ggr per natt! Haha
Det är lite läskigt när det är mörkt. Då får man för sig att det ska komma någon äcklig gubbe fram =/
Sen bjuder jag en liten bild på mina hottiga arbetskläder!
retas inte för hur jag ser ut. Klockan var 4 på natten!:P
Trött och nöjd Anna på väg hem ! :D

Kärlek

publicerat i Allmänt
Hur visar man någon att man älskar den? Jag vet att jag är jävligt dålig på visa det! Jag vill gärna sitta för mig själv ibland och bara vara ifred. Kan vara sur och putt. Men det betyder inte att jag inte älskar personen. Jag får höra ofta spec av min kille att jag är dålig på visa det! Men hur visar man det?! Jag pussar och kramar honom. Men vad mer kan man göra?


Per Fredrik Daniel Ågren
Jag  Älskar dig

Snyggast i bloggvärlden

publicerat i Allmänt
Är fan Kenza. Tänk om man hade sett ut som henne! Inte för att jag är missnöjd med mig själv! Jag tycker bara hon är perfekt! Hon är inte som kissie som operarar sig för att se ut som viktiora silversteth.
Kenza har en naturlig skönhet!
Jag säger inte att jag är emot folk som opererar sig! Men det finns en gräns på hur stora tuttar man har. Kissie säger själv att man bara är avensjuk på henne. Men jag är verkligen inte det. Jag är jätte nöjd med min kropp som den är. Men jag tål inte sådana bimbosar som snoffsar upp sig och skryter om sina pengar och sminkar sig som en transa!
Jag tycker att det är okej att operera sina bröst om man tex har jätte komplex för dom. Om dom är små, hängiga osv. Men Kissie hon är en wannabe.
Kenza är sig själv!

resultatet

publicerat i Allmänt
Jag är så jävla dum! Haha
Jag  glömde blanda i blekningspulvret i krämen! Men det var fortfarande blekt :S
Mig i ett nötskal eller?
Ja men det vart iaf bättre än förut!
Slänger in en före bild och efter.
Före
Efter

Blondering

publicerat i Allmänt
Just nu håller jag på färga mitt hår! Har inte gjort det sen jag var i Malmö. Så jag hoppas att det blir bra! Länge sedan jag färgade hela håret!
Bilder kommer upp inom kort hur det blev.
Stjärt!

Impulser

publicerat i Allmänt
Det är så jävla lustigt med mig . Jag skulle iväg på ica för att köpa lite mat jag kom hem med en massa annat?
Men det blir iaf sallad och koldolmar till middag ikväll.Bananen och soppan som är på bilden är till i natt när jag ska jobba! Men ändå va fan?
Mina dolmar är iaf i ugnen och gräddas ;P
YUM!

sömnig

publicerat i Allmänt
Är såååå trött=( Har sovit sen 4 i natt tror jag. Har haft jobbiga mardrömmar i natt så det känns som jag inte alls har sovit! Aja ska försöka börja dagen med en cykeltur till ica för handling av lite mat och frukt och sånt tills i natt.
Har pratat nu med skolan. Dom verkar väldigt osäkra på allting. Hatar när det är så , då man måste fiska efter svar. Har ju som sagt inte fått något brev än när jag börjar, så  nu väntar jag på ett samtal om den informationen. Sen så frågade jag min studie vägledare hur detta kommer funka. Om jag ska gå på Komvux osv. Då fick jag till svars att dom har köpt upp en plats till mig på gymnasiet. Sååå jag kommer läsa med 18 åringar i 1 1/2 år. hahaha fy fan . Tillbaka till gymnasiet igen. Tur att jag bara läser vårdämnena. Grejen att jag läser om gymnasiet eller hur man ska säga , det är för att jag valde helt fel linje när jag var 18 år. Jag gick barn och fritid. Och det var inte alls det jag ville hålla på med i framtiden. Men sedan så undrar jag, hur fan ska man veta vad man vill bli när man är 16 -17 år gammal. Jag visste inte det iaf. Jag valde mest bara för jag skulle få gå med dom man kände .
Och Undersköterska är något jag skulle kunna tänka mig och jobba med i framtiden. Men sedan är det ju inte så att jag vill fortsätta med det resten av mitt liv. Jag vill ju läsa i högskolan senare. Men just nu får jag ta en sak i taget.
Meeeeen:) Roligt ska det bli!:P Kommer vara äldst i skolan. Haha , alla kommer fråga om jag kan köpa ut cigg och alkohol. Fy fan vad jag kommer läxa upp dom! ;)
Nä nu ska jag ta mig en sväng och köpa mig mitt levebröd :)

adrenalinkick

publicerat i Allmänt
Jag och darling har hyrt en massa filmer senaste månaden. Det blir alltid att man hyr 3 nya varje gång man ska lämna tillbaka dom!
En av filmerna vi hyrde idag som vi såg på nyss var sjukt äcklig. Jag hatar allt som har med det övernaturliga att göra. Det värsta är när det handlar om Djävulen och helvetet!
Och nu såg vi en film som handlade just om det. Så om ni söker efter adrenalin kickar så rekomenderar jag denna film starkt - För jag höll på rent ut sagt att skita i brallan!

Bridget Jones

publicerat i Allmänt
Min vän kicki jämför mig med Bridget Jones. Och jag kan inte mer än att hålla med! Jag är exakt som henne. Klumpig, pratar först och tänker sen! Det är så typiskt mig! Men det är ju det som är det charmiga med mig tror jag.
Man behöver inte vara så fin i kanten och tänka på vad man har på sig eller hur man ska uttala sig. Jag är den jag är och trivs bäst så!

Och jag har mamma trosor som jag älskar att gå runt i ! Sug på den du! ;)

Min solstråle.

publicerat i Allmänt
Skön stil min man har va?
Dom svarta Byxorna köpte jag till honom för 200 kr på HM .
Så för er som vill hitta snygga byxor till era karlar så har dom mkt fint där! :)

Fan ta

publicerat i Allmänt
om detta inte fungerar nu. Ska köra denna behandling en månad. Om detta inte funkar så vet jag inte!?
Vad är det för super finnar jag har ???! Hahaha

Måste ju bara.

publicerat i Allmänt
Jag har fått någon fix idé. Kan inte vara vit. Måste ha färg på kroppen. Är jag för vit så känner jag mig fet och ful. Hahahaha.. Nä men skämt å sido! Det är ju så jävla mycket snyggare att vara brun än att vara en blekfis!
Så nuu sticker jag iväg till mitt kära solarium och steker lite ;)

Övningar hemma?

publicerat i Allmänt
Jag har funderat och funderat. Jag måste hitta någon slags balans med mat och motion. Jag hatar att promenera, det är så tråkigt. Cykla mm visst det kan jag göra när jag ska någonstans. Älskar att gymma och aerobics. Men vi har ju inget sånt här nu i härnta för dom håller på bygga om. Så jag tänkte köra hemma övningar på dagarna!
Ska ge det 1 månad och se om fet röven min minskat nån cm ;)
Bild
( Lånad från google )

Kan man hata ett djur så mycket som jag gör?

publicerat i Allmänt
Detta är Doris !
Jag köpte henne och Morgan (som inte lever nu) för ett år sedan.
Jag är uppvuxen med undulater och det har inte varit några större problem!
Men när jag köpte henne så vände hela min värld upp och ner.
Hon skriker - och då menar jag hon SKRIKER så ögonen håller på ploppa ut. Så fort man rör sig i sängen när man ligger och sover så börjar hon, när man diskar så börjar hon och när man kollar på tv börjar hon.  Jag är nästan hundra på att hon pickade sönder Morgan så han blev cp. Hon är djävulen! Men ändå så har jag inte mage att ta bort henne. Så jag får stå ut med hennes gap tills hon dör.
Men va fan?! Vad är det för odjur jag köpt? !

impulser

publicerat i Allmänt
Nu har jag iaf tagit mig en sväng på cykeln ner på stan! Köpte en god sallad och lite impuls köp på HM. Typiskt mig. Köper saker som jag ig inte alls behöver men som jag tycker är fint :P
Slänger upp bilderna iaf.
maskara och en rosa lyppsyl.
pyamas set med shorts och linne.
Och den gula tröjan jag har på mig på bilden.
Och en hello kitty nattlinne till min syster eftersom hon inte kan ge fan i min ;)
Visst är jag en snäll syster?:P
Och söta hello kitty strumpor. Har redan en hög av dom men det är ju aldrig fel med lite på fyllning;)

Godmorgon!

publicerat i Allmänt
Ja, jag vaknade ju nyss. Känns inte som att det gör någonting eftersom jag ska jobba natt nu 2 nätter. Sen 4 nätter nästa vecka. Blir bara jobbigt när man måste hålla på vända tillbaka dygnet hela tiden!
Iaf när jag vaknade så hade jag jätte ont på kinden. Och det visade sig att det har ploppat upp en feeeeeet finne. Fy fan vad ont den gör! Kan heller inte klämma den=(
haha trevligt samtalsämne! Men va fasen då! Tips på hur man kan få bort dessa finnar ??! Är sjukt less på att få dom hela tiden!
ska ner på apoteket och höra med dom om dom kan rekomendera något!   Så jag upd lite mer senare:P
Hejs!

Snus i mängder

publicerat i Allmänt
Jag är en jävel på tappa bort saker. Och när det gäller mina snusdosor. Jag kan köpa en ny dosa ena dagen och en ny andra för att jag tappat bort den första. Så jävla irriiiterande! Och det värsta är när man ska iväg på jobb och inte hittar dosan då får jag panik!!

Jävla snus som får ben !

Gravid och röka

publicerat i Allmänt
Jag tycker personligen det är det värsta man kan göra när man är med barn! Och det ser så jävla ohälsosamt ut och dåligt! Jag är EMOT gravida som röker!
USCH!

ur en prinsessas dagbok...

publicerat i Allmänt
Nästan iaf!
Jag skev jätte mycket dagböcker när jag var liten. Det är så roligt att se hur man tänkte då när man sitter och läser!
Måste bara dela med mig lite
hade bråkat med mammas karl och då skriver jag självklart ner allt jag tycker även i bild!
Här är en Kill lista på fula och snygga.
va fan? haha

Dessa tjejer går inte ens att beskriva med ord...

publicerat i Allmänt
Men jag kan ju iaf försöka!


Emilia - Jag har inte känt dig så speciellt länge! Första gången vi träffades var på Natalys inflyttningsfest!
Det var som att vi känt varandra hela livet! Och sen dess har vi kontakt nästan varje dag! Är jätte tacksam för att jag träffat dig! Du är så snäll mot alla! Det är nog våra likheter att vi vill tillfredställa andra och glömma bort sig själv ibland! Tänk på att du är en fin människa och bry dig inte om vad andra säger. För det är bara du som vet vem du är ingen annan! ;)


Kristin - Jag lärde känna dig via en kompis! Tyckte du var så cool och ville lära känna dig bättre! Och nu har vi känt varandra över 4 år! Du är en sån stark kvinna! Du kör ditt eget race och bryr dig inte om vad andra säger! Du bryr dig om alla! Kanske lite för väl ibland. Man ska inte lita på alla. Men fortsätt som du gör för du kommer bli en framgångsrik människa med många bollar i luften. Det är som jag alltid sagt! Du kommer bli Sveriges President! Du betyder .


Jessica - Min lilla Bajonk! Vad skulle jag ta mig till utan dig! Vi har haft så himla roligt tillsammans. Gråtit och skrattat ,bråkat . Ja säg något vi inte gjort! Nu när du flyttat till sthlm så ses vi ju inte så ofta! Men jag vet ju var jag har dig . Och det är det som är skönt! Vi behöver inte prata med varandra 10 ggr i månaden för att veta att vi är kompisar! =) Du är en snäll själ du gumman! Och jag önskar dig all lycka i ditt liv! Beundrar dig så mycket som vågar flytta till en annan stad helt själv och skaffa jobb, få lägenhet . Ja du är duktig! =) Önskar jag hade den egenskapen -  att tro på sig själv! Keep on going girl! ;)


Julia - Som jag känt sen barn ben! Vad har jag och säga om dig! Du är den mest fantastiska människa på jorden! Du bryr dig inte vad alla säger och gör och du kör ditt eget race! Det är samma sak med dig , vi har inte heller kontakt varje dag. Men vi vet att vi är vänner ändå! Du kan ringa mig ibland och bara höra hur jag mår! Och du ska veta att det betyder så mycket! Bara en sån sak kan få mig på bra humör!  Du är en fin tjej och fortsätt vara som du är! Det kommer du långt på!


Rebecca - Min Powerstar! Känt dig sååå länge jag kan minnas! Du bor 100 mil ifrån mig och det svider i mitt hjärta! Ibland brukar jag fantisera att jag hade vingar och flög till dig! Du är en sån bra vän. Och rättvis! Du låter inte någon göra dig ledsen. För dom människorna klipper du av så lätt! Du är så stark och du visar verkligen att det är du som bestämmer! Du är en självständing person klarar dig i alla väder! Du är en person som alltid har en plats i mitt hjärta! Jag kommer alltid ställa upp för dig och Charlie! Ni betyder allt! Älskar dig!

Emma - Min svägerska och min bästa vän! Vad skulle jag göra utan dig? Du är fantastisk vän och mamma! Du bryr dig om din familj! Och det är jätte bra! Men glöm inte dig själv för guds skull! Du vill vara alla till lags så du glömmer dig själv! Unna dig något lite oftare! Du förtjänar det!  :)



31 juli

publicerat i Allmänt
Hittade lite bilder från förra helgen som slutade med att vi åkte och festa i sundsvall istället för Härnta ! Vad är det med folk som bara vill festa i Sundsvall egentligen ?
Aja, Slänger upp bilderna iaf.
Varning för känsliga tittare!



Här har vi Björn!


Och Kicki! Jag kommer förmodligen bli strypt för att jag lagt ut denna bild ;P



Och en jävligt dålig bild på Milia! Vet inte vad det är med henne och min kamera dom kommer inte överens!


new and fresh!

publicerat i Allmänt
Var och handlade lite nytt till toaletten! Inte så roligt att handla saker dit, men det är roligt när det blir fint!

Köpte nytt "rullbord " inne i duschen som man kan ställa diverse saker på, schampo osv.
Och ett nytt Dusch draperi








Feeling not so well! :(

publicerat i Allmänt
Usch, jag bara sover och sover. Vaknade nu halv 3 på eftermiddagen! Det är inte normalt att sova över 12 timmar. Sen har jag ju sovit även lite på dagen igår. Känner mig jätte utmattad=( Har ringt sjukhuset nu för bokning av tid. Måste göra en hälsokontroll. För någonting står inte rätt till!
Det gör iaf inte lika ont benen idag. Men har ist ont i halsen. Jag vet att jag är lite hypokondrisk av mig. Men det är väl lika bra att göra alla tester för det jag är orolig över , än att gå runt och ha ångest över det.
Aja, dom ringer väl när som helst! Återkommer senare!
Stjärt!

10 things i hate about you!

publicerat i Allmänt

hate the way you talk to me
And the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car.
I hate it when you stare.

I hate your big dumb combat boots
And the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick --
It even makes me rhyme.

I hate the way you're always right.
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh --
Even worse when you make me cry.

I hate it when you're not around
And the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you --
Not even close, not even a little bit, not even at all

blä

publicerat i Allmänt
Ja, jag är sjuk.... Känner mig döds sjuk också. Feber ,mens värk och det värsta är att jag har så hysteriskt ont i kroppen! Mest i benen. Kan knappt gå och om jag gör det så känns det som att jag ska ramla ihop. Är trött fast jag sovit hela dagen. Jag gillar inte att vara sjuk!
Sen så skulle jag jobbat i älandsbro i natt. Har sökt efter något nummer man kan nå dom på, tror jag provat ringa 4 eller 5 st nummer. Men inget svar. Men sån tur är så var det bara intro inatt. Så dom står ju inte utan personal. Men det känns så dumt. Dom lär ju tro att jag bara skitit i att komma. Och det ser inte så bra ut! =(
Men det är ju inte mitt fel? Ska prata med min chef på härnögården om detta. Så hon inte tror att jag skitit i att gå på jobb!
Jobbar ju hellre på Härnögården om jag ska vara ärlig. Och det är inte svårt för mig att ta mig dit heller.
TRååååk.
Annars då? Inte alls mycket händer runt i kring. Jag bara ligger i denna jävla säng dag ut dag in. Måste ta och skaffa mig ett liv utanför mitt jobb! Men snart börjar skolan!
Tur att jag sa det. Ska ringa skolan i morgon ang när jag ska börja eftersom jag inte fått något brev än om den informationen!
Aja.
nu signar jag ut, Slut!

trevligt

publicerat i Allmänt
Klockan är nu 2 på natten och jag kan inte sovaaaaaa?! Börjar jobba kl 7 i morgon bitti. Kommer inte bli så roligt=(
Får skylla mig själv för att jag låg och sov till 15 igår.
Nä ska man göra sig ett försök till?
Kolla på simpsons med hopp av att bli trött.

zombie

publicerat i Allmänt
Precis! Jag känner mig som en levande zombie! Sover på dagarna uppe på nätterna. Ligger i sängen om jag inte är på jobbet. Så sjukt tråkigt liv. Finner inte ens tiden att umgås med mina vänner. Eller jag jag ens några kvar? Det känns som dom glider bort från mig för var ända dag som går! Och lite känns som att det är mitt fel! Men vad ska man göra? Bor man så långt bort från allt så måste man prioritera! Saknar Jessica så fruktansvärt mycket! Länge sen jag såg henne och hon bor 40 mil ifrån. Och när hon väl är här och hälsar på så blir det inte att vi ses. För att jag jobbar.. Men så är väl livet. Man kan inte få allt man vill ha!
Ligger och har lite ångest över att sommaren snart är slut. Har knappt gjort något förutom att jobba. Badat kanske tre eller fyra gånger. Och snart är det höst. Man känner det i luften redan ! Vill inte ha mörker hela dagarna! Och vill inte ha än massa snö och blöta skor! Vad är bra med vintern? inte för mig iaf. Jag åker inte skidor eller så heller. Kan inte komma på något kul med vintern alls! Bara negativa saker. Som kylan och otrevliga minnen som hände för 2 år sen. Jag vill ha sommar året runt!
En till sak som jag irriterar mig lite på är att det är den 7 augusti och har inte fått besked från skolan än när jag ska börja. Jag skickade ett mail till min studievägledare för över en vecka sedan och till svars fick jag ;
Att jag ska få ett brev hem med all sån info! Men inget har kommit än!
Nä nu ska jag ta och käka mig lite nudlar!

Ska gå ner på stan och möta min bästa vän, mitt allt ,  min kärlek ! Han kan man lita på till 100% ! Han Gör verkligen allt för mig. Han Tröstar mig när jag är ledsen, han ställer alltid upp om det är något.
Jag vill göra något för honom. Men jag vet inte vad. Köpte kläder till han igår. Men jag vill visa han att jag verkligen älskar han och det gör man väl inte med kläder. Ja jag får komma på någonting! Det är ju fredag idag. Så jag ska nog bjuda ut han på middag ikväll!

ÄLSKAR DIG MIN ÄLSKADE LILLA SKRUTT!

Dagens!

publicerat i Allmänt
Gårdagens konversation mellan mig och min syster.


Min syster - Vi körde stationären eller vad det nu hette. 
Jag - Du menar väl missionären? 
HAH






Vilken stjärna!

Men jag älskar henne ändå!;P



Long time no see

publicerat i Allmänt
Förlåt för min dåliga updatering! Har inte fått tiden att räcka till alls känns det som! Jobbar på nätterna och sover på dagarna. Allt ska hinnas med.
Annars så är bra med mig! Jag lever! Nätt och jämt;P Har nyss kommit hem från ett nattpass som har gått väldigt bra! Det har varit hur lugnt som helst på jobbet. Fick dessutom jobba med 2 underbara människor också! Ena av dom hade jag aldrig träffat förut. Hon var jätte gullig och snäll. Hon erbjöd sig tom att skjutsa mig till Älandsbro på söndag eftersom jag ska jobba natt där och inte har någon möjlighet att ta mig dit. Bussarna går ju inte ens på helgerna. Nä men skit trevlig tjej måste jag säga! Det är så kul när man får träffa sådana människor. Men det är lite roligt hur man kan påverkas av andra. Vissa tål man inte alls och andra går man helt enkelt ihop med! :)
Hihihihihi
Ja just nu ligger jag i min UNDERBARA säng och njuter av att jag kan ligga här längeeee! Behöver ju inte skynda mig att somna eftersom jag är ledig i natt! Har dock ett pass i morgon! Men börjar inte förens 12 och jobbar till 20:30! SÅ det är lugna bullar !;P
Mor min kommer och hälsar på i morgon verkar det som. Hon ta hit en cykel som stått hos dom ett tag som jag har tagit beslag på. Tycker bara det är synd att det står där. Och den är ju i bra skick också! Min har ju tagit sitt sista andetag , så det passar bara bra med en ny cykel för mig! :)