För en dag

publicerat i Allmänt
Skulle jag få välja vilken person/er jag fick träffa för en dag, så skulle det vara Erik och Mackan! Världens coolste och roligaste människor får man ju leta efter!


HM

publicerat i Allmänt
FIck hem mitt linne, byxor och halterneck bh från Hm idag:) Är superduper nöjd. Bara det att det kanske är för kallt för att gå ute med kläderna nu.
Blev lite less för att allt kom inte med detta paket, har 3 par skor som ska komma, en vit poncho, svart byxor och lite annat små plock. Men det lär väl komma efter påsk skulle jag tro.





Lyckas alltid få till bilder som ser ut som att jag fet posar framför kameran, när jag bara ska visa kläderna:P
aja, visst var dem fina? :) Vita sommriga skor till också;)

springtur

publicerat i Allmänt
Så himla skönt att man kommit igång med joggingturer! :) För 4 år sen vägde jag 104,4 kg och då fanns det inte på världskartan att jag klarat av att springa. Men nu när man väger 78 så går det som vinden! Älskaaart!




kommer springa varannan dag nu framöver!:)

saknar dig

publicerat i Allmänt
Usch, får ont i magen när jag inser hur lite vi träffas! Men i sommar träffas vi i alla fall! Det är snart ett år sen :(




älskade pappa:)

love love love

publicerat i Allmänt
Känns så underbart att få ha dig vid min sida Patrick och skulle aldrig vara helt lycklig om du inte fanns!
Älskar dig!




Gamla tider.

publicerat i Allmänt



Ibland tänker jag för mycket på det som varit, alldeles för mycket kanske=/ Saknar den tiden man kunde vara ute hela dagarna och göra allt och ingenting. Bara gå hem för att kasta i sig lite middag för att senare gå ut och hänga med kompisarna.

Gå ut och tjuvröka och dricka 3,5 utanför skolor mitt i natten. Tjuvringa till folk man inte gillade, bli kär i varje kille man såg och skriva dagbok.
Åka till stockholm och hänga med kusinerna och träffa massa folk. Att skruva upp högsta ljudet på cdspelaren och dansa och sjunga framför spegeln. Att sminka sig och byta 500 klädesplagg om dagen för att alltid se bra ut.

Lyssna på the rasmus in the shadow 1000 ggr om och njuta av sommaren!!!



Jag saknar mitt, kickis och camillas lilla "kärleksnäste". Att kunna åka till Sundsvall och hänga med alla vänner när man helst behagar.

Hade så roligt när jag var yngre. Har självklart roligt nu också, men det går liksom inte skjuta bort tankarna på det som är nostalgiskt för en. Men det kan vara något som man kan le åt om man har en dålig dag. Att minnas tillbaka och ändå kan se att man haft en bra ungdom.

Hade det gått att spola tillbaka tiden skulle jag lätt hamna där igen. Bara en gång för att slippa känna detta ansvar, då allt bara var frid och fröjd på sitt lilla sett.

Jag fattar inte varför jag längtade att flytta hemifrån och bli vuxen så fort? Herregud, det var ju rena himmelriket att vara tonåring.


Eller vad tycker ni ?
:)





















ta mig tillbaka för en stund :D




Separationsångest

publicerat i Allmänt
Jag har verkligen problem med att säga hejdå till folk jag älskar. Har haft mammas hund hos mig en hel vecka och det har varit så roligt. Min syster kom i torsdags och vi har hittat på massor med skoj.

Det blir liksom en stor tomhet när någon åker. Får typ separations ångest när jag blir lämnad och det är något jag alltid får när något som jag mår bra av försvinner.

Det ända jag känner just nu är tråkhet och tomhet:( Saknar putte jätte mycket och mina syskon. Hatar verkligen att man bor så långt från varandra......






min lilla putt! <3

våårkväll

publicerat i Allmänt
Det är så himla skönt att vakna tidigt på morgonen, ta på sig skorna, ut och gå med hunden. Det spelar ingen roll hur trött man är för man blir så  pigg när man kommit hem efter turen:)
Sedan satte jag och syrran ihop byrån som ska stå i sovrummet och jag tror det kommer bli jätte fint där inne när jag har inrätt allting:)

Senare på dagen kom Tess hit med lite vin, så vi satt på ballkongen och njöt av vårkvällssolen och några ciggiluringar:D

Efter det kom kicki och björn hit med våra nya madrasser. Det var ju helt fel när jag beställde via internet, så kicki och bear fick ta sig till Ikea, köpa nya och åka med dem hit till härnta!

Men jag är jätte tacksam för de, mina små kycklingar ;)

Här är lite bilder från kvällen iaf:)














MUMS!

lääängtar!!

publicerat i Allmänt
Fan vad jag är less på kyla! Det är fan vinter över ett halv år här i Sverige. Önskar att det vore tvärt om istället, tänk er 7 månader med sommar:D Fan vad underbart!! Men om det hade varit så, så hade vi nog inte uppskattat sommaren så mycket som vi gör nu!

Vore det så, att vi hade sommar 7 månader om året hade vi saknat vintern då? Inte jag i allafall! Bara om jag kunde åka skidor osv.
Men jag tror dock att man ( iaf jag) ser vintern så negativt.

Skulle man skulle hitta på mer grejer så som tältning, grillning, skidåkting,pimpling och allt vad man kan göra på vintern skulle det vara mycket roligare!

Men jag är alltid så deppig på vintern, ser bara negativa saker. Det är kallt, mörkt och tråkigt.

Nästa vinter ska jag fan köpa mig ett pimpel sett och lära mig åka skidor! Ska ha världens bästa vinter:)

Men sommaren längar jag mest till!!

Finaste putte

publicerat i Allmänt
Jag och Patrick var ute på en timmes promenad med Putte. Älskar verkligen denna hund! Vi ska passa honom nu några dagar:) Ska bli så mysigt :)



Putte och jag

Familjemiddag

publicerat i Allmänt
Just nu sitter jag hemma hos min mamma i Skönvik, dricker go vin och bara myser med min underbara familj. Man uppskattar verkligen denna tid med familjen då man inte träffar dem så ofta!

Ikväll har min lilla syster lagat världens godaste middag och efterrätt :)

Slänger upp lite bilder :)


mamma,macke och patte

Macke


Varmrätten



Efterrätten Chockladmousse

suck

publicerat i Allmänt
Nu har jag gjort så som jag inte skulle göra igen. Blondera hela mitt hår!:( Det har blivit piss gult!!!!!

Varför lär jag mig aldrig? Jag vet om att det blir gult men ändå så gör jag det?

Min fråga är nu hur fan jag ska få bort det gula??

mys regn

publicerat i Allmänt
Det är så mysigt när det regnar tycker jag dels för att man inte behöver känna att man sitter inne och ödslar bort massa tid då man kan gå ut och gå och dels för att man kan sitta inne och kolla på bra filmer;P

Just nu ska jag se på Love & Distrust med min älskade Robert Pattinson <3
Sedan ska jag nog se på Eclipse eller Twilight :D

Underbar vårdag

publicerat i Allmänt
Baby och jag var ut på en promenad innan idag på 2 timmar.Skönt som fan och det var hur varmt som helst:)
Först var vi till min gamla lägenhet och hämtade min cykel och vidare ner till Palmers Tobak för att hämta ut comhem modemet och väl där hämade patrick i bråk med butiksägaren ang nått nummer som patrick skulle ge för att hämta ut modemet. Vilket han inte hade så p sa att han kunde få nummret själv genom ett annat nr han hade med sig, men butiksägaren vägrade.

Så patte sa att det var dålig servicekänsla där och oj vad sur han blev:P Haha, hade det varit jag så hade jag inte startat en disskusion för något sådant.

Men det ordnade sig till slut när p kollade upp nret i sin iphone. Men det hade gång 1000 gånger fortare om butiksägaren kollat upp det på sin dator.

jaja, sur gubbar finns det gott om.

Nu blir det lite mys med babe sen ska vi ta med oss lite frukt och sätta oss vid hamnen och njuta av vår solen:)







Lägenheten

publicerat i Allmänt









Sovrummet får ni inte se för det är under ombyggnad:) Ny säng på 160 bredd kommer den 13e april och det ska sättas upp gardiner i alla fönser. Har inte kunnat göra det eftersom planlösningen på fönstren är lite speciella. Måste köpa helt nya gardiner och det kommer gå på en liten slant.

Men jag trivs som fan i lägenheten. Kommer bo här hela mitt liv;P nä, men ett tag till i alla fall:)

färdig.

publicerat i Allmänt
Jag har inte kunnat blogga någonting nu när flytten varit, men nu är jag äntligen färdig och allt är på sin plats.
Idag städade vi ur min gamla lägenhet, nu är det ingenting kvar förutom min cykel och den kan jag ju hämta vilken dag som helst!

Hur som haver så storm trivs jag i min nya lägenhet på 76 kvadratmeter! Det är bara några saker till som ska inhandlas, mest lite små grejer och lampor osv...

Har redan klickat hem en ny säng från Ikea plus en jätte fin byrå med 6 luckor i svart brun färg:) Det levereras hem till mig den 13e:)

Jag kommer lägga upp lite bilder på lägenheten när jag fått upp allt på sin plats:)

Nu ska jag ligga och bara ta det lugnt! Kanske plugga lite om jag orkar:)