Levande död

publicerat i Allmänt
 
 
 
 
Om ca 5 timmar har jag varit vaken i 24 timmar... Det känns kan jag lova. Är så fruktansvärt trött, har varit det hela natten, men har endå inte kunnat sova. Det enda positiva med att vara vaken hela natten är att jag hunnit med mkt, som jag inte skulle hinna med om jag sovit tex, äta frukost, duscha och sminka mig osv.

Nu ska dra iväg på jobbet nu också, är mindre taggad måste jag säga. Hoppas dagen blir lugn!
 
Typ levande död.......

Midsommar i utansjö

publicerat i Allmänt
Hej hej!
 
Hoppas alla har haft en trevlig midsommar! Det har jag haft, men som alltid så vart jag jätte bakis dagen efter och jag skulle jobba 12:30-21.30..... Men jag förtjänade det antar jag. Mådde skit hela eftermiddagen på jobbet, men blev piggare fram mot kvällen:P
 
Här kommer lite bilder från midsommar:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

inget tålamod.

publicerat i Allmänt
Jag är en person som man inte kan säga vänta till, jag kan absolut inte sitta still i mer en 5 minuter för då kryper det i hela kroppen. Jag vet att jag är sjuk, men jag tror att man fan blir ännu sjukare om man ligger i sängen hela dagen. Så jag var ut på 35 min prommis i solen och mår redan mycket bättre!

Tog lite fina bilder också! Älskar verkligen Härnösand på sommaren!

 
 

Provsmaka

publicerat i Allmänt
Den här vinflaskan tänkte jag köpa och ha till middagen i morgon när vi åker ut till Carros föräldrahem! Hoppas den är god! Flaskan ser iaf inbjudande ut!:D

Sjuk

publicerat i Allmänt
Har inte uppdaterat på några dagar för att jag har varit så sjukt slut. Jobbat och nu har jag dragit på mig en jävla förkylning. Har inte alls tid med att vara sjuk, jag tycker det är så jobbigt att behöva sjukanmäla sig från jobbet:( Men just idag så hade jag och en annan arbetskollega blivit dubbelbokade, så det gjorde ju inget just idag. Men jag förlorar på det såklart:( skulle ha jobbat 7-12 bara, men timmar betyder pengar, speciellt nu när jag ska åka utomlands snart betyder varje timme någonting!

Aja, ska krya på mig idag och i morgon. Jobbar på lördag nästa gång, så då är jag frisk får jag hoppas.

Just nu ligger jag i sängen och dricker kaffe. Det är rätt mysigt ändå att vara sjuk. För då har man verkligen en anledning till att ligga i sängen och faktiskt tycka synd om sig själv:P

Nä nu ska jag kolla på lite tv:) Uppdaterar senare!

 
Denna bild är från klipporna på smitingen, ni som inte gått den stigen så rekomenderar jag det starkt! SJukt kul och bra träning för kroppen!:)

underbar dag

publicerat i Allmänt
Kan inte räkna sist jag hade så härligt som jag haft det idag. Åkte till utansjö vid ett tiden idag och tillbringade hela dagen plus kvällen med Carro och Ante. Patrick kom dit efter han slutade jobba vid 18 tiden. Vi har solat, badat, grillat och sedan avslutade vi kvällen att åka motorbåt ut i mörtsjön för att fiska lite.

Tyvärr blev det ingen fisk för någon av oss:( Fiskarna låg väl och sov eller nått:P
Men hur som helst har dagen/kvällen varit jätte trevlig! SKa dock upp om typ 6 timmar för jobb. Men jag jobbar bara till 13 som tur är!:) Eter jobbet blir det träning, får jag hoppas, om jag inte är för trött dvs. Men jag ska försöka pallra mig dit iaf!


Längtar redan tillbaka till carros föräldra hem! Vi  ska iaf fira midsommarafton där, så då hoppas jag på fin väder och massa bad och solning!! :)



Här kommer bilder som jag knäppt idag i utansjö:)




Vårdkasen

publicerat i Allmänt
Så här på kvällskvisten så har jag och p varit ute och svängt med bilen. Vi tog en sväng upp på vårdkasen, det är så fin utsikt där och speciellt när det är sånna här fina kvällar!

Här ska ni få se på fina bilder!








Morgonstund har guld i mun

publicerat i Allmänt
Det bästa som finns är att vakna brevid den man älskar, äta gofrulle och mysa. Både jag och p är lediga idag, så då har vi extra tid till att bara mysa. Annars hinner vi inte med sånt, för det är alltid någonting som kommer ivägen. Om det inte är jobb, så är det nå annat. Så sådanna här mornar är extra speciella:)

Just nu har jag diskat upp diskberget, slängt in en tvätt och snart ska vi ta en promenad ner till stan för att köpa sköljmedel och diverse städprylar.









Skriver säkert mer senare idag!


Patrick

publicerat i Allmänt



Vi satt och kollade på gamla bilder hos sväris och då visade hon mig denna bild på Patrick. Hur söt får man vara då?!!!

Svärmor

publicerat i Allmänt
Jag har en sån fin, snäll och genuin svärmor! Hon är inte som alla andra svärmodrar utan hon är alldeless speciell och det är det jag gillar med henne!
Idag blev vi bjudna på mat och trevligt sällskap, av både Elisabeth och kissarna. Blev så chockad, en av hennes 2 katter inte sprang och gömde sig. Utan han ville vara nära hela tiden, alla andra gånger jag varit där och hälsat på så har katten sprungit och gömt sig. Roligt att se honom, att han slipper känna sig rädd när man kommer och hälsar på:)




chippen :)



Svärmors goda gästlåda!! Godaste jag ätit tror ja!

Sundsvall

publicerat i Allmänt
Jävla pissväder, jag och patrick som skulle ha picknick ute:( Så det blir inget idag.....Men vi ska bli bjudna på middag hos Patricks mamma i alla fall!

Kvällen igår var rolig! Synd att jag blev så helvetes full, som vanligt..... Kan fan inte dricka längre. Men det var jätte trevligt på puben igår med syrran, då vi satt ute och drack oss några öl.

Ska skjutsa hem henne nu för att hon ska på middag hos morsan. Så det är nog bäst att göra sig iording nu så man kan åka.


Uppdatera senare ikväll:)










Parfym+väska

publicerat i Allmänt
Glömde berätta att jag köpte parfymen ändå när jag var på stan häromdag och till min fördel så fick man en väska på köpet.


:D


Min fina lillasyster

publicerat i Allmänt
Kommer hit idag!!!:) Hon åkte iväg till Norge för att hon skulle jobba i 6 månader, men den drömmen slogs i spillror när hennes idiotiska arbetsgivare lovade mer än han kunde göra. Hon och hennes kompisar fick sparken redan efter 4 dagar, då syrran sagt upp lägenheten och slängt alla sina saker.

Kan ni förstå hur fruktansvärt?! Men som alltid är min lillasyster den starkaste länken av hos alla syskon och hon har tagit sig upp, trots att hon blev jätte ledsen och besviken. Det kallar jag STARKT! Att kunna åka iväg, säga upp sin lägenhet och bara dra till ett annat land det är MODIGT!

Önskar att jag kunde vara lite mer som henne! Nä gud vad jag beundrar dig Malin! <3





Ännu en vacker sommardag.

publicerat i Allmänt
Jag är ledig dessutom, hoppas att vädret håller i sig i morgon ocskå då jag och Patrick ska ha picknick. Men annars så vi vi väl ha det inne då om det regnar:P
Idag har jag i alla fall legat ute vid stadsparken med carro, ätit sallad och solat. Så jävla underbart, synd bara att Carro var tvungen att åka iväg på jobbet:(  Så nu sitter jag hemma på balkongen, dricker mig en kopp kaffe och väntar på att solen ska komma fram på min sida. Har ju tyvärr inte ballen i söderläge, men solen kommer fram mellan 14 och hela kvällen frammåt:)

Så idag blir det en dag på balkongen och sedan en kvällspromenad med gubben! Sket i träningen idag för att jag har så ont i halsen, så det får bli träning i morgon ist eller nåt.






SOMMAR!!!

publicerat i Allmänt



På denna äng kommer jag och baby ligga på lördag, glassa i solen och äta lunch! :) DEN NI!

Sommarvärme

publicerat i Allmänt
Idag har det varit en riktigt varm och skön sommardag! Det bästa var att jag sluta 13 på jobbet idag och skynda mig hem till Carros balkong för att hinna med att ligga i solen några timmar.
Efter typ två timmar på balkongen så vart det för varmt, så vi gick ner på stan istället, till polisen för att hämta mitt pass och fyyy fan vad man såg ut! Men vad gör det? Det är ju trotsallt bara ett pass:P





Måste säga att dem nya passen är mycket coolare än dem gamla! Så ni som har gamla pass är inte tillräckligt coola om inte inte har nya passen ;)

En vän i nöden...

publicerat i Allmänt
Hej allihopa!

Idag har jag också sovit ut, men i morgon blir det jobb 7-13 både ons och to och sedan har jag helg igen! Hoppas jag iaf:P

Ligger på min allra heligaste plats i soffan, försöker hitta orken till att klä på mig och gå ner på stan. Ska köpa med mig lite blåbärssoppa till henne när jag ändå är där.

Jag tycker om att "ta hand" om folk när dem är sjuka, det är något inom mig som uppfylls på ett possitivt sett när jag får göra det! haha hur sjukt är inte det? Men jag antar att det är därför jag valt att jobba med det jag gör också.

Frågan är nu, om jag lyckas hålla fingrarna i styr och inte köpa parfymen:P Kanske köper parfymen nu och shortsen sedan? Äh ja få se!

Nä nu ska jag göra mig iordning och gå ner på stan.
HZ!



fin carro

snart 2 år

publicerat i Allmänt
Tiden går fort när man har roligt! Den 3e september har jag och Patrick varit tillsammans i 2 år! Kan inte alls förstå vart tiden tagit vägen?

Älskar dig baby!




2012



2011



2010

LEDIIIIIG

publicerat i Allmänt

GUD vad man uppskattar dem lediga dagarna när man jobbat mycket! Idag har jag verkligen haft me-time, vilken jag inte haft på länge. Har bara trosat runt för mig själv, gjort bara det jag vill göra och inte behöva ta hänsyn till någon annan.

Började dagen med att sova ut, sov typ till halv 12 och det var välbehövligt! Stack iväg, tränade en timme eller två och sedan strosat runt på stan. Hittade så mycket som jag ville ha, bland annat en escada parfym och ett par ljusblåa jeans shorts! Men jag höll fingrarna i styr och kom hem med endast en ny almanacka.

När löningen kommer ska jag köpa mig parfymen och shortsen! Hoppas bara shortsen finns kvar dock. JAaaa, klockan började närma sig runt 17 tiden så jag smet förbi Waynes och köpte mig en ceasarsallad och rakavägen hem. Mumsade i mig sallade på balkongen, satt där i bikini och solade längeeeee. Å nu sitter jag här, nyduschad, i min nya onepiece och lyssnar på disneymusik:D

LIVET <3



En solig dag.....

publicerat i Allmänt

...och jag måste jobba! Varför ska det jämt vara fint väder när jag ska jobba? Hoppas innerligt på regn hela helgen, men bara soligt i morgon mellan 12-16 då jag går hem på timmar;) 

Denna vecka har jag endast varit ledig 1 dag, men nästa helg då ska jag vara ledig!:)
Denna sommar kommer bli så bra! Kommer iofs jobba hela sommarn, men det gör inte mig någonting, kommer tjäna bra och när jag väl är ledig kan jag göra saker:) 

Just nu ska jag försöka spara så mycket pengar som möjligt så jag har bra fickpeng när vi åker till Tunisien:) Fy fan vad skönt det ska bli! Att åka utomlands med massa kompisar det händer inte varje dag! Det kommer bli så jävla kul! Längtar så sjukt mycket tills vi åker! :)

Måste köpa mig en ny bikini också eller kanske två stycken, för mina är helt utslinta och fula. ENiligt mina beräkningar är det bara 71 dagar kvar så nedräkningen börjar nu för mig! :D:D:D