Sundsvall

publicerat i Allmänt
Just nu sitter jag ute på alnön med Daniel, Malin och dricker lite Rosé! Det ända som fattas nu är lite sol!
Slänger in lite bilder! Upd mer senare != D

long time no see.

publicerat i Allmänt
Jag har inte haft tiden att updatera bloggen. Har inte haft något vettigt att skriva och sen så har jag jobbat en massa. Kom faktiskt precis hem från ett nattpass på jobb som faktiskt har gått hyffsat bra!:) Har ju så underbara arbetskompisar på jobbet! Så jag ska inte klaga!
Just nu så försöker jag komma till ro och bli trött så jag kan somna! Ska ju jobba i natt också. Så jag vill iaf ha minst 7 timmars sömn , så jag kan fungera normalt!
När jag kom hem så förväntade  jag mig att ha min älskling sovandes i sängen., Men ICKET! Han var inte ens hemma. Så jag provade ringa och han hade varit på en efterfest. Jaa vad gör man ? Orkar inte sitta höra hans fylle prat när man är så trött. Är redigt trött på fulla människor! Inte på mig själv. Men andra;P Men dels så dricker jag inte så mycket så jag tycker inte att det räknas!
Aja, nu svamlar jag bara! Nu ska jag slå på ett avsnitt av simpsons som jag kan somna gott till! :)
Godnatt! :D
im going to dream about you tonight! <3

Sveg

publicerat i Allmänt
Nu är jag hemma snart! Har varit i Sveg 2 dagar med julle! Har haft så sjukt kul under dessa 2 dagar. Sveg är lite underskattat!
Iaf slänger in några bilder från resan. SKriver mer när jag kommit hem!

Familjeband

publicerat i Allmänt
Helt otroligt hur nära man kan stå varandra!
Min älskade kusin Alex! Du må vara Fet men jag älskar dig ändå! ;)

nergång.

publicerat i Allmänt
Har inte updaterat på några dagar. Har haft annat för mig än bara sitta vid datan hela dagarna!
Har precis kommit hem från en super härlig promenad! Gick 1 timme ungefär, sen käkade jag sallad till middag. Back on track kan man väl säga att jag är! Livet flyter på. Och i morgon ska jag träffa en gammal gammal vän som heter Julia Olsson. Tror det är över ett år sen sist vi sågs! Vi ska åka till Sveg i morgon för att hälsa på hennes farmor, så det blir sol, bad och massor av promenader! Nä men det blir finemang de!

Händer inte så mycket mer idag. Tänker bara ta det lugnt resten av kvällen! Får se om jag orkar ta mig ut på en liten runda senare ikväll med Daniel. Han har som sagt legat inne hela dagen, och jag tycker inte det är okej när det är fint väder! :P





Bajs!

skitväder

publicerat i Allmänt
Det som var planerat att vi skulle åka på strand idag. Men där sprack den planeringen!
Så jävla typiskt. Aja, Då finns det iaf anledning till att få sitta inne hela dagen. Någon som är bra idag iaf är att jag fick min eclipse cd :) Ligger och lyssnar igenom den nu!  Mycket bra skiva måste jag säga! Känner mig dock som lite twilight nerd. Men det får va så! Älskar Filmerna, böckerna och musiken i filmerna. Och framför allt Edward ;)
Längtar tills den 24e juli, för då ska jag till sundsvall och träffa Emilia och alla andra vänner!:) Ska bli så kul! Har inte träffat mina vänner på över 1 månad. Känns lite dåligt. Men det blir väl så när man bor en bit ifrån varandra!
Sen kan man ju prata om vilka som är ens riktiga vänner. Men det  tar jag inte ut på bloggen!
Eftersom det inte blir någon strand idag så blir det till att läsa en bra bok ( Så länge vi båda andas ) och dricka massor av te!

Sen vill jag önska min svärmor BM Grattis på födelsedagen! :)
Detta är min fina svärmor
Som vi ska fira idag:)
Hoppas du får en fin dag!

God kväll!

publicerat i Allmänt
Sov dax snart, men tänkte skriva ett litet inlägg :P
Började 14-21 idag på jobbet , så jag har inte varit hemma så värst länge. Fick vara på en annan avdelning idag. Och jag tror inte jag skrattat så mycket någon gång. Fy fan vad roliga dom som bor där. Det är en tant som blir lite mobbad av dom andra. Och dom som retas med henne säger så roliga saker. När hon kör in i väggen med rullstolen så applåderar dom andra åt henne. Nä det är charmigt! :)

Börjar 7-12 i morgon så om det är fint väder i morgon när jag vaknat ska jag ta med badkläder och cykla ner till stranden efter jobbet! :)


Måste bättra på min bränna lite ;D




Pappa och jag

fyllas ut

publicerat i Allmänt
Måste fylla ut min twilight samling.
Har beställt, 3 böcker från twilight serien. Har redan ettan. Sen har jag beställt soundtrack skivan från eclipse.
Rea på böckerna så det var inte alls dyrt !;)
Im a twilight nerd. I know;P


AJ

publicerat i Allmänt
Jag har bränt mig på bröstet och armarna idag=( ONT! Men det var lätt värt det. Jag och älskling drog till Sälsten, badade och solade! Det blåste för mycket till en början och det var lite småkallt i luften så man tycker ju inte att solen tar något om man inte känner verkligen hur det bränner! Men tji fick jag. Helt sjukt vad vädret kan lura en :P
Vi tog med oss lite filtar, köpte med oss fika och myste i solen. Efter ett tag så gick vi till vattnet som var SVIN kallt. Danne trodde inte att jag vågade hoppa i. Men jag dök ut i vattnet bara. Med erfarenhet sen tidigare ska man inte ta småsteg ut i vattnet och tveka . Utan det är bara slänga sig i. Annars doppar man sig inte:P
Men det var uppfriskande och skönt!
Vi kom precis hem innan det började bli molnigt.
Är det fint väder i morgon så drar vi ner på stranden igen:) Mys!

www.felsms.com

publicerat i Allmänt
Till: Min man
Sms: Baby, fy fan vad skönt att han har åkt på jobb nu. Ska jag ligga naken när du kommer eller vill du klä av mig?
Just nu vill jag bara ha din stora kuk i min mun. Den är jävligt mycket bättre än ******.
Svar: Inget

Förklaring: Jag skulle såklart skicka smset till min älskare. Men det blev lite fel. Min man ringde och lämnade mig direkt. Jag lever nu med min älskare, han väntar på att bli avsugen just nu ;)

/Anna

Idioter i vården

publicerat i Allmänt

Updaterade inte mer igår efter jobbet för jag var så jävla förbannad! Jobbade första gången utan ordinarie. Och igår kväll fick jag jobba med en vikarie som mig. Enligt erfarenheter sen förut har jag alltid tyckt att det varit roligast att jobba med vikarie och lättare! Men igår kväll var det en pain in the ass!
Det första hon gör är att börja säga åt mig vad vi ska göra. Och när jag börjar göra en sak så säger hon att det är fel. Hon har 3 veckors erfarenhet medans jag har flera års erfarenhet inom vården. Jag vill inte verka bättre än någon. Men det jag blir sur över är när hon tar vårdtagarna fel. Tex, Är dom ordinerade ett hjälpmedel så ska man ta dom i det. Skiter  man i det bara för att man själv tycker det verkar jobbigt så kan man åka dit på det.
Men Det är ju till både för vi som jobbar och dom som bor där för att det ska gå smidigast och inte göra illa dom med massa onödiga lyft. Så jag fick typ säga ifrån,. Sa typ i stil med att jag använder lyften för jag vill inte slita ut min rygg!  Sen ger hon en boende som bara kan äta passerad mat en macka med skinka på. Detta såg jag inte förens jag kom från en annan boende. Då sa jag åt henne att hon absolut inte får äta sånt för hon kan inte tugga det och sätta i halsen. Då är hon så jävla fittig och bara pratar bort det som att hon inte gjort något fel alls. GAAAH!
Vi båda slutade kl 21 på kvällen. Jag vet inte, jag hade inte blivit sur om någon annan sagt åt mig att jag hade kunnat gå hem. Men när jag höll på med disken och plocka undan efter kvällen säger hon i stil, Du kan gå hem. jag fixa.  Jag bara, EH Ursäkta?!  vart så jävla irriterad för jag vet om att hon ville visa sig vara bättre och kunna ge rapporten själv.  Båda måste ju vara med för hon vet ju tex inte vad jag gjort där under kvällen.
Kommer absolut inte ta detta igen om jag måste jobba med henne igen!
Ska prata med mina arbetskamrater om detta i morgon!
För hon utsätter både sig själv och dom äldre som bor där. Men Ärligt så skiter jag i om hon gör illa sig. Men hon ska fan inte tro att hon kan göra som hon själv vill bara för att hon vill visa att hon är bättre.
Jag LOVAR att hon ville göra så här bara för att visa att hon är bättre. För jag bara jobbat där några dagar och hon 3 veckor. Men hon kommer fan skämmas ihjäl när hon får veta att jag är mer skillad än henne och när jag berättar för dom andra hur hon beter sig som! Tänker även ta detta med henne själv nästa gång jag träffar henne!
Jävla APA!

Litet inlägg.

publicerat i Allmänt
Hinner inte med så mycket idag. Har jobbat från 7-12 och är ledig 4 timmar nu på eftermiddagen och sedan börjar jag igen kl 16-21. Måste tvätta upp alla mina kläder från Malmö resan också! Inget rent att ha på mig...=/

Fy FAN vad jag var trött i morse. Låg och snoza från 05:00 ;P Brukar fungera bäst då när jag får göra det.
Min karl var ute på krogen igår och kom  dundrandes hem. Fick be han lägga sig på soffan så jag kunde somna:P
Han ligger fortfarande och sover;P Men han har ju semester. Den jäveln, Själv ska jag jobba. Det är så tråkigt att man inte kan få vara lediga tillsammans=(

Nä nu ska jag väl ta och göra någon nytta hemma. Det ser förjävligt ut här. Kläder och disk överallt!

Hoppas föresten att det kommer gå bra att jobba ikväll med en annan vikarie. Är du som sagt inte så inne på allt. Och ingen deligering har jag heller. Får prata med jour sköterskan ang det.


Aja, upd mer ikväll!

Loved It!!!!!! :)

publicerat i Allmänt
Så jävla bra filmen var!:) Den var 1000 ggr bättre än newmoon! Älskade alla kärleksscener! Jacob , fy fan vilket ögongodis! Även Jasper grrrrr:P Men jag bedrar inte Edward! :P Älskar han, han är fan en gud i mina ögon! mums!

Vem av dessa tycker ni är hetast? ;)

Taggar

publicerat i Allmänt
Hej Allihopa!

Vaknade för en stund sen! Så jag har inte hunnit med att göra så mycket saker än! Har iaf bokat biljetter till Eclipse ikväll :) Ska bli en rolig kväll med Älskling. Hoppas han inte jobbar för länge. För tanken var att vi ska ut och käka först innan bion börjar kl 21.

har som sagt stora förväntingar på nya Twilight filmen! Jag tyckte att new moon var jätte dålig och om denna filmen inte är bra så är det fan en skam! Vet inte om dom bytt regissör , eftersom 2an var så mycket dåligare än ettan!

Och på lördag börjar jag jobba från 7-12 sen är jag ledig 4 timmar mellan och sen jobbar jag 16-21. Tycker det är rätt soft att jobba delad tur. Hoppas bara jag får jobba med någon bra :P

Nä nu ska jag ta mig ut i solen en sväng kan inte sitta här inne hela dagen.

Upd mer ikväll :D
Juste, jag glömde berätta att jag är med i tidingen idag som bästa modell detta år ;)

Han har åkt.....

publicerat i Allmänt
och det känns så sjukt tomt!!!! Och självklart så töntig som jag är så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna.
Stackars Danne, han måste tro att alex är viktigare än honom. Vi har typ knappt umgåts något sen jag kom hem. Så det ska bli roligt att få vara med honom. Och sen så har han semester i morgon i 3 veckor! :)
Bjuder på en bild på min älskade kusin! <3

Vill fortfarande inte...

publicerat i Allmänt
att alex ska åka hem! Ska följa med honom ner till stationen kl 23.:( Hua, Ångest till 1000!
Något som är ännu mer ångest är att jag tröck i mig 2 hamburgare nyss! Det är väl det som är det ända bästa med att han ska åka för då kommer det inte bli skit mat nå mer. Brukar aldrig äta såhär annars! Dålig karaktär är vad jag har!
Men jag och danne dra nog iaf till sthlm sista veckan på hans semester. Så då får jag träffa honom igen =D

är jag efterbliven?

publicerat i Allmänt
Jag ser inte sambanden i dessa tester?Men när någon förklarat vilken det är och varför så fattar jag?
Inte är man dum för att man inte kan se de?:P
haha

Yes!

publicerat i Allmänt
En kollega ringde mig nyss och frågade om jag kunde jobba på lördag! :)
Så klart jag kan :P Fan vad töntig man blir för att man får jobba. Men va fan. Är så glad nu när jag väl får jobba! :)
Sen har jag lyckats övertala min kusin till att stanna tills ikväll . Han skulle egentligen åka halv 4. =D
Nä nu är jag glad! Nu inväntas bara min kära sambo. Sen ska vi och alex gå och handla någonting till middag!
Jag funderade på om jag och danne kanske ska åka iväg bara över en helg tills sthlm och gå på grönan med Alex och hand tjej! :) Skulle vara roligt!
Det var ju så länge sen jag och Danne gjorde någonting tillsammans sådär. =)

Rivmärken

publicerat i Allmänt
en boende på jobbet rivs väldigt mycket. Och idag fick h*n tag på hela min arm. Blåmärken och rivmärken.
Men jag älskar dom för det ;P

Snygga kläder och trasiga skor.

publicerat i Allmänt
Den blå skjortan lånade jag av Beccy. Tycker det är sjukt snygg med en sån
! Och gärna lite oversize!
Ska nog köpa mig en sån nästa lön! Sen mina sandaler jag köpte förra månaden har gått sönder:S Och använda max 8 gånger! Ringde in till Ellos där jag beställt dom och berättade om slitaget så jag fick hem en returlapp så jag kan skicka tillbaka dom! Mycket besviken måste jag säga! För jag tyckte dom var så fina! =( Får se hur det blir om jag får ett par nya. Men är lite rädd att dom kommer säga att jag slitit ut dom själv. Och dom får jag ingenting tillbaka. Dragkedjan på skorna gick av igår morse när jag skulle på jobbet. Så Nya det ska jag tamejtutsan få;P

Det är så kul..

publicerat i Allmänt
När man får beröm när man gjort någonting bra. Har jobbat idag sen 7 i morse. Har typ känt mig så dålig på allt. Och trott att dom tyckte samma sak. Mycket prat om att det kan vara jobbigt att jobba med vikarier osv. Och fick värsta klumpen i halsen. Trodde typ att dom redan hade bestämt att jag var dålig. Men sen sa dom jag jobbade med idag att jag var jätte duktig, Och inte alls så som dom menade.
Jag vill gärna att dom ska komma fram till mig och säga om det är något som jag gör fel, på så vis lär jag mig bättre. Och det förstod dom också. Det är verkligen skönt också att man kan prata med vissa när man jobbar med dom. För annars blir det ofta fel. Men det känns underbart!
Är ju ledig från hemmet i 4 dagar, och under den tiden ska jag försöka ta in allt jag lärt mig och jobba lite extra på IB. Hemifrån såklart! :P Det är ju roligare att få en heltids lön än bara nån tusenlapp.
Ska ev jobba på Lördag, Men dom skulle ringa om det skulle behövas mer folk! Det känns verkligen rätt detta att jobba inom vården. Och jag hoppas och vet också att jag kommer utvecklas mer:)
Nä nu ska jag skicka ett mail till syo och fråga när skolan börjar. Sen ta farväl av min käre kusin =/
Puss

Jävla stockholmare!

publicerat i Allmänt
Vill inte, vill inte, vill inte, vill inte., Försöker få alex att stanna kvar. Men han vägrar
Vi sitter ute på gården och jag surar. Så här ser jag ut nu .
Alex tycker om och se hur jag är ledsen . Jävla skadeglada jävel!

Dålig form.

publicerat i Allmänt
usch, känner mig i så sjukt dåligt form idag. Kan bero på att jag gått upp 3 kg nere i Malmö och pizzan jag tryckte i mig. Kommer fan aldrig till skott med min vikt heller.  Ingenting känns okej idag. Alex ska åka hem och det vill jag heller inte att han ska göra. Dålig sömn på nätterna. Mitt hår är tovigt.- Ja det är mycket fel idag!
Det är så jävla jobbigt att man inte kan käka något onyttigt utan att gå upp 1000 kg. Jag är bara sugen på godsaker nu..........
Ska jobba i morgon också. Sen ev att jag ska jobba på lördag med! Hade helst velat vara ledig men kan ju inte tacka nej till jobb för då vill dom inte ringa mer och fråga.
Nä nu ska jag ta och borsta ut alla tovor i mitt hår. Sen fundera på vad man ska äta till middag.
Ingen fantasi alls har jag idag,
Upd mer när mitt k*kiga humör är borta.
Hej!

mmm

publicerat i Allmänt
Hej Vänner!
Slutade jobbet klockan 21:00. Sen fick jag ett sms av Daniel att han och Alexander var på skeppet och drack lite öl.
Så jag tog min trasiga punkterade cykel ner dit och tåg några öl. Vilket så här i efterhand kändes lite onödigt. Men har käkat lite mat nu och druckit massa vatten. Vart inte full men bara lite berusad. Ska ju jobba i morgon kl 7:00 till 13. Men det ska nog gå bra! =)
Det gick jätte bra på jobbet idag. Går ju intro 3 dagar för att jag ska lära mig lite av deras rutiner. Och  dom jag jobbade med ikväll var jätte trevliga!
Angående natt passen som  chefen bara lagt in har jag löst nu. Ska jobba 3 nätter i rad . 23/7-26/7 , fast jag vart lite irriterad för att dom bara lägger in pass utan att meddela mig. Sen att dom inte lagt in mig i systemet än vilket kan leda till att jag inte får min lön i tid nu den 27e Juli.  Men det ska nog lösa sig.
Nä nu ska jag ta och sova lite ;P
Upd mer i morgon
Föresten Julia Olsson, Om du läser detta så kan du gärna få höra av dig så jag hinner träffa dig innan du åker söder över igen ;)
Godnatt !

ett stort tack till...

publicerat i Allmänt
Rosanna Ohlsson som har suttit uppe större delen av natten igår och fixat hela designen på min blogg! <3
( Bild lånad från facebook )

Vaknade nyss av att dom ringde från jobbet och hon som ringde ville byta ett natt pass med mig. Men saken är att jag har inte fått några natt pass. Men då sa hon att jag står upp skriven på flera natt pass i sommar. Inte för att man ska klaga! Men det hade ju vara kul att veta det också! haha, hade hon nu inte ringt mig så skulle jag nog förmodligen inte fått veta det alls förens det var dax :P
Annars då ? Jag är skit trött och ska jobba 16:00 idag. Känns jävligt dumt att jag tog dessa passen nu i efterhand eftersom Alexander är här och hälsar på.  =/
Sen så skulle min mamma komma hit med några madrasser till min syster så dom får plats här hemma.
Synd att man inte är hemma då så man får träffa henne=(
Justee,

VÄLKOMMEN HEM KRISTIN OCH BJÖRN! :)
- Hoppas ni haft en underbart mysig resa nere i Vietnam!
Ni får gärna komma upp till Härnta och berätta om resan. Jag är låst här eftersom jag gjort av med alla mina pengar nere i Malmö. =/

sista dagen på min semester.

publicerat i Allmänt
I morgon börjar jag jobba. Men det ska bli kul och göra lite nytta och dra in lite cash;P
Kom ju hem igår och hade med mig min kusin alex =) Älskar att ha honom här. Men han stannar bara tills på torsdag. Men vi får hitta på något roligt nu när han är här och hälsar på.
Vi var ner på stan idag och kollade runt lite. Var in på en parfym butik för att kolla på någon till alex brud.
Den skulle heta DKNY - Appel Candy. Men den fanns inte.
Jessica, du som använder DKNY måste väl veta om det finns ?:P Själv är jag sugen på en ny parfym. Vill prova på någon annan doft. Har kört christina aguileras  parfym så länge nu. Vart sugen på nya escada sommar doft. Luktar sjukt gott! =)
I helgen tänkte jag dra med mig Daniel och se Nya Eclipse filmen :P Har stora förväntningar på den filmen så jag hopps den är bra!
Annars då. Jag längtar tillbaka till malmö:P men nästa ggn tar jag med mig danne, så slipper vi vara ifrån varandra så länge:)
nä nu ska alex lära mig spela wow :P

Malmö - Sundsvall.

publicerat i Allmänt
Just nu sitter jag på tåget till Stockholm. Byte där till Sundsvall. Är inte glad för att åka hem. Klart jag saknar vänner och familj. Men jag vet inte, jag trivs så bra i Malmö! Har mått så bra när jag varit där. Har värsta klumpen i halsen nu av ångest.
När jag kramade om min pappa så ville jag bara gråta. Tror nog att det kom en tår eller två. Han vet hur jobbigt det är för mig att säga hejdå till honom när jag varit där.  Lättast hade varit om jag inte sa hejdå.  Usch. Varför ska det vara så långt emellan? Fick iaf pussa Charlie hejdå. Och krama om min älskade vän som jag känt i över 13 år.
Ni kommer alltid ha ett band till mig! Älskar er så mycket!
Min kusin kommer ikväll. Så det ska bli roligt. Men när han åker så blir det lika jobbigt att säga hejdå. Jag vet inte vad de är med mig när jag ska ta farväl av människor som ligger mig nära hjärtat?
Det var samma som när jag skulle säga hejdå till Danne innan jag åkte. Fick hålla tårarna.

Kanske någon slags separations ångest?
men tanken på att jag aldrig kommer få träffa dom igen ligger och ilar hela tiden.

Tänk om detta är sista gången jag får träffa dig?
Fy får ont i magen bara jag tänker på det!


Malmö

publicerat i Allmänt
Hej hej!


Just nu är jag nere i Malmö. Har inte haft tiden att upd bloggen på sista tiden. Men jag har det iaf underbart skönt här nere. Vill inte åka hem i morgon. När jag gjort min USK utbildning så ska jag dra med mig Danne hit ner! Vill på i söder med värme . Inte i kalla norrland.

Min resa har varit jätte rolig här nere. Har varut i stugan med pappa och Kristina i 2 dagar. Firade midsommar med goa vänner där! Sen åkte jag hem till Malmö på Lördagen. pappan till beccys unge kom och hämta mig i Tomelilla:P

Sen så har jag och be ccy hittat på en massa bus hela veckan! Har varit ut 1 gång och det räcker gott å väl!:P Är så jävulska bakis idag=(  Just nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att mange ska komma. Jag,pappa och Mange ska grilla här ikväll. Sen måste jag hem till beccy och börja packa. Mitt tåg går 11 i morgon bitti.

Fan för att sitta på ett tåg hela dagen i morn. Är framme runt 8 på kvällen i sundsvall.
Min Kusin Alexander kommer i morgon också! =) Ska bli skit roligt.

Sen börjar jag jobba den 6e . Men jag har ju haft min lilla semester nu så. Dannes tur om en vecka:P


Aja upd med lite bilder i nästa inlägg=)