Semester.

publicerat i Allmänt
Idag ska jag vara med Milia i sundsvall. Kommer sova hemma hos kicki för att mitt tåg till Malmö går 6 på morgonen. Och det går inga bussar så jag hinner det om jag ska åka från härnta.
Men det är lite ändrade planer. Farsan kommer och hämtar mig på stationen. Sen far vi direkt till stugan i österlen. Ska nämnligen fira midsommar där eftersom min pappa ska stanna där i 3 veckor så tänkte jag att jag stannar där tills på lördag och sen tar jag tåget från tommelilla till Malmö.
Skoj blir det nog. Kommer dock sakna ljuset. Det är ju alltid så mörkt på kvällarna där nere. Här blir det aldrig mörkt när det är sommar.
upd mer när jag sitter på tåget.
<3

....

publicerat i Allmänt
Ååååh, Nervös!? Fattar inte varför heller?
Känns som dom på hemmet kommer tycka jag är skit dålig och prata skit om mig.
Usch usch usch.

Student

publicerat i Allmänt
Min syster tog studenten den 10e Juni! Och det var hur trevligt och roligt som helst! Fick träffa massor med folk och många i familjen som man inte träffat på år och dagar.

Min älskade far har varit här och hälsat på också! =) Men han åkte hem igår kväll! Jag,Malin,Marcus och Majkel hängde med farsan hela dagen innan han skulle åka. Fick ingen klump i halsen när han åkte som jag brukar få när man ska säga hejdå. För jag vet ju att vi ses om 10 dagar igen=)

Helt sjukt, är det normalt att ha separationsångest när man är 22 år?  Aja, inte kan man vara helt perfekt.


Just nu ligger jag bara i sängen och försöker bli trött så jag kan sova lite. Börjar få lite panik för att jag inte kan somna. Suck. Får väl hälla i mig kaffe i natt. Sen lär det ju också finnas saker som ska göra, som vika tvätt,städa och förbereda lunchen.

Önska mig lycka till inatt.

Slänger in lite bilder från Malins student.=)










































Sommaren är räddad!

publicerat i Allmänt
Fick ett samtal från Härnögården igår. Dom berättade att dom behövde ha folk i sommar på nätterna. Tack å bock!
Jag tror att det är arbetsförmedlingen som har firrat det åt mig för att jag skällde ut dom förra veckan!:P

Så jag ska jobba första natten i natt 21:15-07:00. Känner mig lite nervös dock! Hoppas dom är snäll och trevlig därborta. Vill inte jobba med surpuppor som jobbat på ett och samma ställe hela sitt liv och som bara snackar skit om alla. Men det kommer säkert gå bra. =) Vaknde kl 11 i morse men det känns som jag skulle behöva sova mer om jag ska orka vara vaken hela natten. Får se om jag blir trött så jag kan sova liten stund senare!


Sen är det bara 10 dagar kvar tills jag drar till Malmö!:) Längtar sjukt mycket!



Lite bilder

publicerat i Allmänt
Snygg skorna som jag hämtade ut idag.
Dom skorna och tunika/linnet på bilden ovan ska jag ha i morgon på Malins student!

Studenten.

publicerat i Allmänt
Har så jävla tråkigt så jag tänkte skriva av mig lite granna! Idag är det 1 dag kvar till min systers student. Helt sjukt vad åren går! Kommer ihåg när vi var små och badade nakna i bassängen i Ljusadalen! Så roligt jag och min syster har haft ! Älskar henne så otroligt mycket och är någon dum mot henne står jag alltid vid hennes sida. Står alltid bakom henne i vått och torrt! Men ibland så retar hon gall feber på mig! Och då vill man inte göra nått annat att vara dum tillbaka. Men det är väl så det är, Syskonkärlek ;P.
Min pappa kommer i morgon också! Det ska bli så kul att träffa honom! Det är ju ett år sen snart jag träffade honom sist! Ska ju till Malmö den 24e Juni!:) Det händer inte ofta att vi hinner träffas 2 ggr på ett år. Så man får väl ta vara på dom få gångerna!
Annars då? Jag är sjukt less på arbetsförmedlingen. Pratade med min handläggare idag och jag ville bara skrika åt henne i telefon. Hon har suttit och lovat mig att jag ska kunna praktisera och plugga samtidigt och få en slags ersättning för det. ca, 15 000 kr i månad. Och det lät ju super bra tyckte jag! Så jag har ju ställt mig in på detta. Och efter jag var på gruppboendet som jag skulle praktisera på , så säger Maria ( Min andra handläggare ) att hon inte visste om jag var berättigad till detta eftersom jag inte varit arbetslös 6 månader. Men kärring! Ta reda på det först då !
Något less är jag nu , det ända dom kan erbjuda mig är praktik med samma ersättning jag har idag och det känns ju inte helt ok. Med tanke på att jag får samma pengar om jag skulle gått hemma. Ja, ska fundera på det men det känns surt!
Så stjärt på arbetsförmedlingen. Ska man ha någonting här i världen så får man göra det på sitt eget sätt!

Long time no see.

publicerat i Allmänt
Fan har ingen aning vad jag ska skriva? Kanske borde ge upp hoppet om att bli Sveriges största bloggerska?
Jag återkommer när jag har något att komma med!