Äntligen.

publicerat i Allmänt
Nu har jag äntligen dragit fingrarna ur röva och beställt nya brillor! Sedan så har jag även köpt 6 månaders linser på det. Synoptik har börjat med en ny grej att man får ha ett så kallt abonemang på linsköp. Jag betlar 263 kr i månaden, får hemskickade linser var 6e månad plus synundersökning. Nu behöver jag inte dras att gå ner dit varje 6e månad och det bästa att jag inte behöver använda samma månadslins i över 2 månader i sträck för jag är för lat för att skaffa nya ;P
Att köpa glasögon var bara ett inpulsköp. Jag stog och väntade på att få hjälp i kön, testade det första paret jag såg. Dem satt som smäck på fejset! Det blev ett par pilotglasögon typ i denna design, fast mina är mycket snyggare! ;)

25 års kalas!

publicerat i Allmänt
Om 2 veckor ska jag fira min käre vän Caroline som fyller 25 år, vilket innebär att vi ska festa till det riält! Har inte druckit en droppe alkohol på snart 3 månader. Så den kvällen ska jag gå all in! Ska köpa nya fest kläder och fixa håret! Har bestämt att jag ska sätta in löshår! Men den stora frågan är vilken färg? Jag är så sjuuukt sugen på brunt!! Men som alltid så ångrar jag mig jämt efteråt. Men jag ska fundera på det!
Vi ska flera stycken som känner Carro göra olika aktiviteter under dagen i Sundsvall och avslutar kvällen med en redig fest på någon av Sundsvalls uteställen! :)
Det vi ska göra är:
Trekamp, gocart, lasermaxx och rodeotjur! :)
Jag LÄNGTAR! :)

Lite nytt

publicerat i Allmänt
Såklart att denna film ska vara i min bokhylla bland alla andra Twilight filmerna! ;)

Hejåhåå

publicerat i Allmänt
Några dagar sedan jag bloggade sist nu, så jag skriver väl några rader :)
Just nu ligger jag i sängen helt nyduschad efter ett hårt cardiopass på gymmet och dricker kaffe!:) Har varit ledig i 2 dagar från jobbet, så jag har verkligen utnyttjat min lediga tid fullt ut! Bara haft en Anna dag och gjort saker som jag tycker om att göra utan att stressa!
Igår var jag och hälsade på syster min i någon timme, till min förvåning så var våran farbror där som jag inte träffat på jätte länge! Blev väldigt chockad måste jag säga, det är så kul att träffa släkten och det är inte varje dag man gör det heller.
Veckan som var har jag bara jobbat, fast förra helgen var jag i Sundsvall och umgicks med mina vänner! En hel kväll med Kicki, Björn och Jeska slår allt! Vi kollade på Mello och åt gott! Dagen efter ( söndag ) passade vi på att boka in oss alla på ett träningspass på ester! Hur kul som helst! Kicki å natta kom lite sent men jag och Jessica körde 45 minuter på crossen och 15 min styrka. FY FAN vad jag är svag i mina armar! Hua! Det var ett svettigt och givande pass, så vi avslutade det hela min solning!
Lite bilder från helgen:)

dålig uppdatering nu igen...

publicerat i Allmänt
Bloggar endast när jag verkligen känner för det känns det som! Ikväll är väl en sån kväll då man känner för att skriva av sig och faktisk tycka att man varit ganska duktig för en gångs skull!:P
Jag är ju duktig annars men har faktiskt varit extra duktig idag. Har verkligen kommit i rutin på dagarna och på sista tiden har jag jobbat så mycket att jag nästan tillbringat hela min tid på jobbet. Men idag hade jag en ledig dag och den har jag utnyttjad fullt ut!
Började dagen med att sova ut till kl 10:30! Hur underbart som helst! Kan inte räkna med tio fingrar när jag fick sova ut senast! Käkade frukost, tvättade, var ute på en timmes promme i solen, städat, handlat, åkt runt på äventyr med Patrick. Nu ligger jag här, med nytvättade sängkläder, doft ljus tända i hela lägenheten och förbereder mig mentalt för ännu en arbetsdag från 7-21:30.

Har tvättat mina träningskläder så dem är fräscha till morgondagens träning på mina timmar! Som tur att man har sån snäll pojkvän som vill skjutsa mig dit från mitt jobb så jag sparar lite tid. Är ju bara ledig 4 timmar mellan 12-16 så dem få timmarna vill jag utnyttja fullt ut!
Nu ska jag gona ner mig i kudden!
Hejpa!