ingen rubrik idag

publicerat i Allmänt
Förlåt för jag inte uppdaterade som jag lovat. men slänger in ett inlägg nu iaf!
Denna helg kommer bli perfekt! Eller ja, det blir jobb i natt. Inte alls taggad, men jag får kämpa mig igenom natten! Ska ta med mig skolböcker för att plugga lite om det blir tid över!
I morgon så blir det Halloween fest i Sundsvall! Ska träffa alla underbara vänner! :) Kommer bli så roligt!
Men är dock inte nöjd med min Halloween kostym. Det är för liten ! HAhaha. Men det får gå ändå!
;)
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 5. Ska åka till en klasskamrat för mary kay party:) Inte för att jag har råd att köpa något men kul att testa produkter osv:)
Ska se om min kamera går att få igång. Söp ju sönder den i somras! Annars får ni nöja er med Mobil bilder ;)

Upd

publicerat i Allmänt
dålig uppdatering här! Lovar att slänga in ett inlägg ikväll. Ska ut och gå nu sen blir det lite plugg i anatomi och

fysiologi.



Ikväll blir det veckohandling med babe! Det behövs ! Det ekar i mitt kylskåp!

vinter

publicerat i Allmänt
Jag hatar kyla och varje vinter har jag fryst arslet av mig. Så nu unnade jag mig en ny vinter jacka från Team sportia.
:)

Kärleken till sina vänner

publicerat i Allmänt
Alla som känner mig vet att jag inte är en ensam varg! Jag hatar att vara ensam. Visst det är jätte skönt att ha sin egna lägenhet osv. Men om jag fick välja så skulle jag klämma ihop alla mina nära och kära i den. Då är jag som lyckligast!
Jag älskar alla mina vänner så otroligt mycket. Jag kan inte hata en person. Och det spelar ingen roll hur dum han/hon har varit så förlåter jag ändå!
Tycker det är så onödigt att gå runt och vara sur på varandra. Vi vet inte om vi kommer leva i morgon. Ta  vara på era nära och kära. Var snäll mot varandra. För livet är för kort för att gå runt och sura.
Jag kommer alltid vara den jag är. Kommer heller inte ändra på mig för någon annans skull. Jag kommer vara samma Anna som bryr sig om folk oavsett vad.
tycker denna bild beskriver vad jag menar.

brr

publicerat i Allmänt
Igår somnade jag rätt tidigt. Eller tidigt och tidigt men tycker 12 på natten är tidigt att somna för att det var fredag.
Men jag var helt slut igår. Men jag vet inte om jag känner mig speciellt utvilad idag =/ Är jätte trött och seg.
Kommer nog bara vara hemma hela dagen. Ska köpa en present till Ellen som fyller år idag bara. Annars blir det lugnt. Senare ikväll så ska jag och Patrick åka hem till honom för att packa inför hans flytt. Det är ju trots allt bara 1 vecka kvar innan han ska vara ute från lägenheten .
Måste säga det igen, Min soffa är såå jävla snygg!  Ångrar inte att köpt den!=)
Nä nu ska jag kika lite på tv.
XoXO

slut

publicerat i Allmänt
Jag är helt slut nu känner jag. Har åkt fram och tillbaka mellan stan och hem flera gånger. Nu blir det soffläge resten av kvällen.
Just nu håller jag på att koka korv. Är dö hungrig, kan nog vara därför jag är så trött också för jag har inte käkat sen 11 idag. Åt heller inte världens bästa frukost om man säger så ;P
Kommer nog plugga lite också tror jag, har några inlämningsuppgifter som jag måste skicka in.
I nästa helg ska jag jobba. Känns så bra att man kan få jobba lite. Extra pengar är ju aldrig fel. Kommer skriva in mig nu att jag kan jobba varannan helg. =)
Jag i mina sexiga scrubs ; D

ÄNTLIGEEEN

publicerat i Allmänt
Efter 10 veckors väntan och annat tjafs så har jag min soffa hemma i mitt vardagsrum och allt tack vare Patrick! Fan du är en klippa vet du de?
och här sover jag numera. I min lilla skrubb ;)

pust

publicerat i Allmänt
pust,
Lämnar det andra åt sidan och fokuserar framåt istället! Har pratat med jobbet nu så jag ska få jobba mer på helgerna. PLus att jag ska få jobba på schema i sommar. Kul att någonting flyter på i livet :P Skolan går bra!
Hade redovisning idag för klassen om högt och lågt blodtryck! Mycket intressant och roligt! :)

Idoter som inte kan någonting!!!!!!!

publicerat i Allmänt
Vet knappt vart jag ska börja för att jag är så himla arg och besviken. Men det har  förhoppningsvist löst sig nu tack vare älskling!
Jag beställde ju en soffa för 10 veckor på Inreda å sånt här i Härnösand. Eftersom det kostar lite grann så valde jag att ta den på avbetalning och räntefritt. Så här 10 veckor senare så ringer dom och säger att jag kan komma och hämta min soffa  - weeeei tänker jag. Men sen säger dom att jag ska göra en kreditupplysning.
Va fan? Har dom inte gjort det än?!? Hur kan dom beställa hem en soffa till mig som jag ÄVEN måste betala 500 kr i handpenning för och sedan inte gjort en kreditupplysning ?
Och det visade ju sig då att jag inte gick igenom för att jag tjänar för lite pengar.
KUL! Skit kul , här har jag suttit och längtat 10 veckor och sedan gör dom på detta vis? IDIOTER

Ibland undrar jag vad det är för fel på folk? Fel kan man göra, men detta är bara en princip sak. Man beställer inte hem en soffa och säger att jag ska få den och sedan göra en kreditupplysning.
Nä nu hoppas jag att det löser sig. Är så besviken :'(

hihih

publicerat i Allmänt
Hittade en bild på mingla.nu
haha fy fan man blir alltid chockad, kommer inte ihåg att dom  tog denna bild.

hallåhallåhallåhallåhallåhallå

publicerat i Allmänt
Ännu en skoldag över. Hade bara en lektion som handlade om basal hygien. Och det var väldigt intressant. Vi fick även lära oss hur man ska tvätta sina händer i vården. Tycker för övrigt att man ska tvätta  sig så hemma för att minska risken för smitt spridningar. Tycker det är viktigt att man kan sånt! Det gör så mycket bara av att man tvättar sina händer noggrant och rätt! :)
Vad har hänt sen sist då? I helgen har jag hängt med Jessica, Wigus och Patrick. Fredagen spenderades hemma i sällskap av syster. Senare på kvällen kom Patrick till mig från jobbfesten.
På lördagen så var jag, Jeska och Wigus på aveny för att kolla på Erik Hassle. Enligt mig så tyckte jag inte han var speciellt bra. Men det var mest wigus som uppskattade uppträdandet. Jag och jessica gled försiktigt iväg för att dricka våra öl för oss själva :P haha

nä men det var en rolig kväll :)










Snyggingarna ;)

blåsväder

publicerat i Allmänt
Hej alla! :)
Jag är sämst på uppdatera min blogg! Men nu tänkte jag i alla fall skriva någon rad!
Det var så härligt i morse, jag fick sovmorgon till halv 11 och det vill jag tacka min kära vän Therese för! Om hon inte sagt igår att vi inte hade Vård och Omsorg kl 8 så hade jag klivit upp och gått dit! Och grädden på moset så hade jag bara en lektion och är ledig i morgon ! ;)
Underbar vecka jag haft, förutom att jag varit sjuk. Har haft älsklingen min här och det bara flyter på i skolan! Är så himla lycklig med mitt liv!
Att allt bara kunde vända till något så himla bra på så kort tid. Jag sa det till Patrick igår att jag tror jag hittat mitt inre lugn.
Har inte haft det på mååånga år. Har gått omkring med ångest och mått allmänt dåligt stora delar av dagarna!
Men nu bara flyter allt på.
Är inte alls orolig över min framtid längre, jag vet vad jag vill hålla på med!
Jag kommer bli världens bästa Barnmorska/sjuksköterska. Men det är en lång väg kvar, men jag är på god väg! Har redan avklarat ett halv år i skolan.
Nä det ska bli bra detta! :)
I alla fall, just nu ligger jag i min säng och lyssnar på Disney musik och väntar på min prins som jobbar. Vi ska åka hem till honom i Sundsvall för att hämta ett usb minne. Han håller på bli tokig för att han inte kan kolla på sina serier så jag föreslog att vi kunde åka dit och hämta den.
I morgon blir det ändå lugnt för min del, Patrick ska på nån fest med jobbet så jag ska sitta hemma i lägenheten och bara ta hand om mig själv. Kanske göra en hårinpackning  och fila fötterna. Det är så skönt att göra sånt ibland för man har inte alltid tid med sånt!
Förövrigt så vill jag bara säga att det blåser så sjukt mycket här i Härnösand. När jag skulle till skolan så fick jag hålla i mig i ett träd för att inte blåsa bort typ:P
haha
aja. nu ska jag städa undan lite här hemma.
:D

wiiiiiieee

publicerat i Allmänt
På lördag ska jag träffa denna gumma! Har inte träffat henne på jätte länge! Tror det var när jag var i sthlm sist. Och det var flera månader sen!

längtat!

publicerat i Allmänt
I morgon kommer denna underbaring hit! :) Har längtat jätte mycket efter honom! Har dock bara varit ifrån han 2 dagar... Men det är för mkt för mig ;)
bild lånad från fb ;P

ät problem.

publicerat i Allmänt
haha jag vet inte vad som hänt nu den senaste veckan. Jag bara äter och äter. Känns som det inte finns något stopp någonstans? Förstår inte hur jag får i mig all mat? Jag brukar inte äta mkt annars.
Jag tycker detta problem är jobbigt eftersom jag är så rädd för att gå upp i vikt. Har säkert lagt på mig nått kg också=(
Men så fort denna förkylning är över så ska jag och Therese i min klass börja träna :)
wiihooo!:D

sjukling

publicerat i Allmänt
jag ligger hemma i min säng och är dunder förkyld=( I natt var fasen värst! Jag vaknade av att min kudde var blöt och jag skakade i hela kroppen. Inte nog med det så spelade min granne på världens volym så jag inte kunde somna om. Är så less på detta varje natt......
Har tagit saken i mina egna händer nu och hoppas på förbättring snart!
Nä, usch vad less jag är på att vara sjuk! Vill bli frisk nu nu nu!!!!!
Hoppas min Patrick kommer hit ikväll. Det är så himla tråkigt att vara ensam hemma:(
Nä nu ska jag ta tag i tvätten och göra mig lite middag!
så här ser jag ut just nu, Sliten och äcklig!

Sjuuuuk

publicerat i Allmänt
Sitter i köket och försöker plugga, men det går sådär måste jag säga. Har feber och jätte ont i halsen. Inte nog med det så har jag förkylningsblåsor i hela munnen som gör skit ont! Ögonen kliar och mens värk! Jävla skit dag!
Allt är skit skit skit skit skit skit skit skit!
Kan inte läxorna göra sig klara själva? Skulle vara perfekt!
Nä nu ska jag ner på stan och möta babe. Jag är ju en sån snäll flickvän som låter honom låna min cykel till jobbet. Sen får jag gå och hämta den ! Ja, det man ger får man väl tillbaka antar jag!
Efter det måste jag fortsätta plugga så jag blir klar med skiten!  Får bara ångest av att jag låtit det legat och väntat för länge. Så jag får väl skylla mig själv!
Suck!

vinar med sara

publicerat i Allmänt
Sitter hemma hos mig och vinar lite med min vän Sara.  =)
Blir lugnt ikväll, min babe slutar sent ikväll så det blir jag, sara, malin och Daniel:)

nya anna

publicerat i Allmänt
Lägger upp bilder på nya frissan! :) Ny färg på håret också:D
Känns så sjukt frescht!!

ÄLskar!

publicerat i Allmänt
Älskar min nya morgonrock! Köpte den på HM för halva priset! love love love!=)

Långt ifrån klart

publicerat i Allmänt
men det börjar ta sig! Sover förtillfället i vardagsrummet tills min soffa kommit om 2 veckor. Sen är jag inte riktigt klar med sovrummet heller. Men det tar sig där också, långsamt med säkert:)
Har iaf strykt gardinerna till vardagsrummet och satt upp dom! Vart skit fint tycker jag! :)
Ska börja måla fondväggen nästa månad också! Sen är allt färdigt! Känns så skönt att det inte är så mycket kvar! Jag som stressat över denna flytt! Men nu är det klart typ! Så nu kan jag fokusera på mina studier bara=)
Väntar just nu på baby! Han slutar 21:15, så då blir det en massa mys! Ska laga mat nu så jag bjuder på lite bilder istället :)
Och här sover jag förtillfället i vardagsrummet=)

GRATTIS!

publicerat i Allmänt
Sen vill jag bara önska min kära vän Jessica Johansson grattis på sin 22 års dag !!!!!=)
Hoppas du får en fin dag gumman! <3

Tisdag

publicerat i Allmänt
Tjoho!
Känner mig hyffsat pigg idag iaf! Var vaken nästan 24 timmar igår, vilket jag tror var bra. För jag vaknade av mig själv 10 i morse! :)
Var ledig idag från skolan! Så¨det blir lite städning hemma, sen en massa plugg! =)
Min dag blir inte mer spännande än så:P
Upd senare ikväll:)
Puss!

ursäkta förra inlägget

publicerat i Allmänt
Men jag kan inte sluta irritera mig bara. Men ska försöka tänka på någonting annat nu!
Jag har varit vaken 24 timmar nu. Hur sjukt är inte det? Slutade 7 i morse och inte sovit en blund. Men det har jag väl andra att tacka över. Vill inte hänga ut andra människor i min blogg. Men jag vet att personen fattar vem jag menar!
aja, nu ligger jag i min säng och lyssnar på snyft musik. Känner att det är en sån dag! Vill bara dö under täcket några sekunder. Men jag måste kämpa!
Är så trött och sliten att jag vet knappt vad jag heter längre. Därför ska jag lägga mig tidigt i ikväll och få tillbaka min dygns rytm.  Har fan ångest 24/7......

människor.....

publicerat i Allmänt
trött på att människor inte kan hålla käften någon gång?! Vad är det roliga att hitta på en sak och sprida det vidare!?!?
Snälla berätta det roliga för jag hänger inte med!!!

Döööööööd

publicerat i Allmänt
....Nästan iaf. Är så sliten =( Somnade i natt på jobbet också. Men bara 10 min, men ändå. Lite pinsamt när min arbetskollega fick väcka mig. Fast hon skrattade bara som tur var!
Somnade 8 i morse när jag kom hem och vaknade typ halv ett. Måste sova en stund mellan 17-19 för att vara utvilad! Ska ju som sagt på skolan i morgon kl 9 och jag slutar jobbet kl 7.
Hoppas bara jag kan somna senare idag. Annars kommer jag inte må så bra i morgon!
Aja, nu ska jag ta mig en dusch och dra mig till syrran!

prupp

publicerat i Allmänt
Sitter här på golvet och surar över att jag måste jobba. Men samtidigt ska det bli kul att komma tillbaka! Har ju inte jobbat där på över en månad om inte mer, sen ska det bli kul att träffa alla igen! :)
I morgon kommer kicki och björn hit med min säng. Sen tänkte jag utnyttja Björn lite. Får fan inte ihop tvbänken och soffbordet! :(
aja, Det har fixat i Köket och badrummet. Så det är klart nu kan man säga. Ska bara sätta upp massa saker på väggarna.
slänger in några bilder på köket och badrummet!

Godmorgon!

publicerat i Allmänt
Godmorgon mina fina!
Ligger på systers madrasser i min helt egna lägenhet! Ni förstår inte hur sjukt det känns. För mig, jag har aldrig bott själv förut! :P
Haha vi sov jag, mamma och Malin på 2 små madrasser i natt! Men det gick, trots att jag har lite ont i kroppen idag!
Men det går väl över snart hoppas jag!
Just nu ligger jag och väntar på mamma min, vi ska åka några vändor till gamla lägenheten och hämta saker. Sen köpa lite nytt till nya
Nä nu ska jag göra mig i ordning !